În clasa ta sunt trei golani:
– unul care-ți fură jumătate din sandviș și te bate;
– unul care-ți fură jumătate din măr și te bate;
– unul care-ți fură jumătate din jucării, te bate și te-njură. De mamă, care de fapt e-o doamnă.

La un moment dat, din varii motive, unul din cei trei se ceartă la sânge cu ceilalți doi. Lucrurile degenerează și se ajunge la ditamai bătaia.

În timp ce se caftește cu ceilalți, golanul singur se uită spre tine ca să-l ajuți. Nu-ți cere explicit ajutorul, că te vede încruntat, dar nu e greu să-ți dai seama că ar aprecia dacă te-ai băga între ei, că-i dau ăia omorul.

Tu te-ai băga și ai înclina sorții spre o bătălie mai echilibrată; dar nu poți uita smardelile primite de la golan și nu știi dacă, atunci când se va încheia caftul, nu se va apuca iară să-ți care la pumni, să te ia la refec, să-ți ia jucăriile și să te-njure.

De mamă, care de fapt e-o doamnă.

Plus că golanul nu-ți promite că nu va mai fi așa! Golanul îți cere muțește ajutorul, dar fără să-ți ceară scuze pentru bătăile de dinainte și fără promisiuni de mai bine pe viitor.

Așa că nu știi ce să faci. Oricum ar fi, pumnii sigur vor continua să curgă către fălcuța ta.

Așa că îți iei o farfurie de cireșe și te pui pe scaunul de pescuit lângă ei și mănânci cireșe și te uiți cum se bat și-și scot ochii și tu scuipi sâmburi, jur că astea este cea mai frumoasă lună din an, uite ce cireșe bune avem! Doamne, ce cireșe bune avem, scumpe a naibii, dar delicioase.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Nemultumitu' Reply

  Ce nu înţeleg eu: cum mama dracu ceilalţi golani, din gaşca golanilor bătăuşi, nu reacţionează. Pentru că, da, mai au şi ei nişte băieţi care, chiar dacă sunt golani, nu sunt din ăia de cartier… Sunt mai “spălaţi”, mai citiţi… Adică să-i ia de guler şi să le care şuturi în c*r şi să le zică: “marş mah în gâtu’ mă-ti”… Aşa, pe înţelesul lor.
  Eh, şi atunci cireşele ar fi mai savuroase !

 2. rftghost Reply

  Hehe, da’ un tag bashe presedinte nu punem? Pe golanu’ shef il lasam in pace, ca e de casa buna, nu ne injura de mama, ne-o trage direct, fara proxy….
  Sau la colegii de prin partidu’ ala cu nume de bus de date, la aia nu le miroase nimic… o fac stealth, cu margarina sau cu maioneza?

 3. CSB Reply

  Era un banc cu unul care povestea ca dimineata cand a mers la serviciu 2 insi il bateau pe unu, da pentru ca se grabea, nu s-a bagat. La amiazi, in pauza lui de masa a vazut o alta bataie, in care 4 il bateau pe unu, da nu s-a bagat ca nu avea timp – era pauza de masa scurta. Dar seara, in drum spre casa a vazut o bataie in care 6 il bateau pe unu, si, avand timp, s-a bagat ! Mama ce l-au mai batut pe ala! Cam asa ar trebui sa faca toti astia la care li se pare Grindi simpatic acum, sa-i dea, unu mai putin! Ca o sa se inventeze alti golani, da, da macar ne-am racorit…

 4. PyJ Reply

  Pai, Grindi nu e simpatic nimanui, cel mult neveste-sii. Eu unu abia astept sa vina momentul sa îl rezolvam pe golanul șef (și nu ma refer la cel al lui rftghost, ci știți voi la care). Atunci ma bag. Ne băgăm cu toții și poate reușim sa îl băgăm bine de tot acolo de unde a venit. Nu, nu în Teleorman..

 5. Pamfil Reply

  Mai e unul care se scobeste in nanau si produce bilute mici si verzi!
  Le are cu artimetica si cu sinusurile-cosinuidale.?
  Ie si salvator, pa persoana fizicoasa, da’ l-a suntat lgbt-istii degraba doritori de penis- inter- currus si limbus-inter-labis!
  Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane, maretul DAN sa-l propunem ca viitor premier, intru slava acestui neam coborator din pelasgii sacri!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *