1.0. Cum îţi dai seama că în România vine primăvara? Ninge-n draci şi e frig de mori.

1.1. Voi aveţi încredere în pasta de dinţi Colgate, care e recomandată de Asociatia Stomatologilor din România (sau ceva de genu’)? Păi ori dentiştii sunt toţi nişte înghesuiţi la minte că îţi recomandă o pastă care ar trebui teoretic să-i lase şomeri, ori felcerii ăştia de molari sunt nişte şarlatani patentaţi pentru că îţi bagă pe gât o chestie care nu are nici un efect, şi care te propulsează direct în scaunul lor electric de dentist. Bzzzzzzzz!! Bzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!! – AAAAAUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! Taci, bă, din gură, bă, ce urli aşa! Soră, adu freza de operat pe cai, că ăsta opune rezistenţă.

1.2. De la o vreme, am senzaţia că toată lumea din universul meu imediat – prieteni, cunoscuţi, colegi de muncă, ba chiar şi famelia – mă tolerează fincă îi pun în valoare. Pe toţi. Oricât îs ei de najpa, eu îi pun pe toţi în valoare fincă-s şi mai mega najpa. Până nu apare alt candidat la Mister Cel Mai Najpa nu trebuie să îmi fac probleme. Iar când va apărea… da. Îl voi sinucide, ca să-mi păstrez acelaşi stil de viaţă.

S-aveţi toţi o săptămână! Deci.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. Tracker Reply

  nu a venit inca primavara ca Chuck Norris inca e pe partie , si primavara sta ascunsa sa plece chuck

 2. Probably Me Reply

  Chiar si daca oamenii nu ar mai avea carii, medicii stomatologi tot ar avea de munca. Nu ar muri de foame. Un detartraj, un diamant pe dinte, albirea dintilor…etc. In materie de stomatologie oamenii sunt extrem de inventivi. Deci nu-ti fa probleme privitor la asta.

  Auzisem cu ani in urma despre un personaj american, care daduse in judecata compania Colgate. Folosise omul ani de zile doar pasta de dinti Colgate si a facut carii chiar daca a folosit numai asta. Auzisem ca omu a si castigat procesul impotriva companiei Colgate….
  Am intrebat mai multi medici stomatologi care ar fi pasta de dinti ”recomandata de medicii stomatologi”. Ghici raspunsul! A fost ca nici una din aceste paste nu e miraculoasa, nu te scapa de carii si nici nu le previne. Ideea e sa te speli pe dinti, sa mergi la control cat mai des (macar o data pe an) si sa iti faci detartraj, periaj, etc.
  No, sper ca te-am lamurit.

 3. hadean Reply

  dic mă că m-ai pus în globrol! îi de la cremă (aia de zahăr măh) sau de la ţevi (macaroane)? :-))

 4. Darael Reply

  Undi ningi ?
  Uiti la iel, ari pili la noruliţu di zâpadî. Pă si poati bre să nu dai şi la capitalişti ceva, să si bucuri şi bucureştienii la mama lor acasî ? Nţ nţ, nu si faci aşe civa.

  Dacî nu aviem zăpadă ce motiv mai avem sa bem vin fiert, ai ? Vizi cum ni sabotiezi iniţiativili ?

 5. deci,totodată... Reply

  cum dracu să te bucuri de venirea primăverii cîn’ numa florile mă lăsară fără bani de drojdie pe doo stămîni ! şi p-in săverin pi la mine-i cald ,(CALD DOM’ GROPAR , S-AUDE ?),şi dacă-i cald , poporu’ o ia pe jos , n-are nevoie de serviciile mele (io-s cu taxiurile) … şi io o să mor de foame cu muiere cu tot … şi-o să mi să albească oichii ca făina şi dinţîî ca slănina cu criza asta , ‘n morţii măsii de criză care e ia ! duaaamneee, şi tu-ţ faci gînduri cu păştile de dinţ ! băăă , ancestral în oltenia să folosăşte cocîrţu pentru spălături pe dinţ ! şi dacă nu ţîi albeşte ( şi sigur nu ţîi albeşte , ce dracu , că judeci doar , nu ieşti păpuşe) măcar nu faci dracu’ vr-o infecţie .

  ps asară fu “lăsarea secului” . şi aşa-l şi lăsai pe betu naşu , că la iel fusărăm : sec ! mă , ce înţălepţ măi iereau bunii noştri , ce nume frumos de sărbătoare… lăsata secului !… bodeaproste ! betu naşu’…

 6. sweeper Reply

  Nu stiu bah Gropare, io am un tub imens pe care scrie SuperCrystal (cu y) si cica-i facut de Procter & Gamble. N-am nici o carie.

  Cand vine primavara imi dau seama dupa durerea de la gat, ca fac febra musculara acolo de la uitatu’ dupa fuste scurte.

  Si ma tolereaza lumea ca am 97 de kile si e vai de mama lor daca nu ma tolereaza.

 7. watercolor Reply

  De fapt toate pastele de dinti sunt recomandate de dentisti sau specialisti. Oare sunt mai destepti cei care se asociaza?

 8. lulu Reply

  1.0. cand vezi oameni dubiosi la metrou venind spre tine cu ghiocei…strigând: veniţi di luaţi sâmbolu’ primăverii…

 9. Colgate Reply

  1.1 Colgate suck’s … vă sfătuiesc să nu mai folosiţi nimic; oricum tot pe mâna lor vom ajunge odată şi odată. :(( freza aia de cai îmi face cu ochiul.

 10. popescul Reply

  1 apar groile in carosabil ca ciupercile dupa ploaie
  2 n-am incredere in nimic? incredere ca ce?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *