Draga domnule Traian Basescu,

Va multumesc pentru ca imi faceti reclama in aceste vremuri de restriste pentru tzara mea, a bunicii mele si a fostei mele pisici, de asemenea a asociatiei de proprietari din blocul in care locuiesc. Va multumesc pentru ca, din toata gasca de probleme care va bantuie, v-ati facut timp pentru a-mi promova saitu’.

V-as ruga totusi sa demontati definitiv vocile care spun ca v-as fi platit ca sa-mi faceti reclama. De aceea, va rog sa emiteti o declaratie oficiala in acest sens cat puteti de repede. Va multumesc anticipat!

PS: pentru cei care nu stie despre ce e vorba, vizitati saitu’ lui Basescu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. varzastricata Reply

  Maaama, te-am prins. Deci imi trebuie asa: masina cu 4 usi, bicicleta mov, salar de 4000 de euro fara loc de munca, 7 bisexuale deschise la minte si cu fizic de penthouse, un porc, 140 de ani de noroc (sa ramana si la copii, saracii), un cal cat mai mare cu putinta – pe GPL ca n-am fan, o borseta cu https://www.groparu.ro, inca un porc.
  Avand in vedere ca esti persoana cu cea mai multa influenta pe care am cunoscut-o in viata mea, te rog sa ai in vedere cele de mai sus.
  PS: Serios vorbind – super tare frate!

 2. Groparu Reply

  @ Varza: da-mi trimetz un cangur? sa fac sarmale din carne de cangur? Si da, da. Am influenta. Influentez mustele care se pune la mine pe gura si in nari, ca la copiii aia gravizi din Etiopia.

 3. ruseu Reply

  in nici un caz nul voi vota pe basescu si nu voi merge deloc la vot intrucit nu am nici o speranta in rominia .in rominia au loc doar hotii slugarnicii perversii si tiganii am o fiica pe care o cresc singura si abia astept sa rezistam sa o ajut sa plece din tara sa ramina in aceasta tara elene basescu si toti copii ilustrii ai hotilor -politicieni care nea adu in cea mai crunta saracie securistii de ieri traiesc foarte bine azi si au furat si fura

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *