…că la Revelion, fiind sultan peste grătare, am vrut să ung gratarul cu slană. În acest scop, m-am îndreptat cu briceagul meu ieftin, import Germania, către slăninărie, din care am infipt lama foarte ascuţită într-o tablă de slană, şi în procesul de desprindere a crihanului am reuşit să îmi auto-produc o rană destul de serioasă la un geget, unul foarte drag mie. Deci am tăiat, cum s-ar tzice, doi porci cu o singură lamă!

Şi am reuşit să sângerez ca un porc, şi am împroşcat toată curtea înzăpezită cu sânge, inclusiv geaca lu’ Greuceanu, pe fetiţa lui pre nume Medeea, de arăta ca o vampiresă, başca toată slana, ceva grătare (“cum de le-aţi făcut aşa de bune?” am fost întrebaţi), pantalonii mei de camuflaj de la armata americană, ochii unui co-revelionar care încerca să mă ajute şi eu m-am smucit, că dacă pierdeam sânge puteam bea mai mult, că făceam loc în vine, plus vo doo maşini parcate şi bradul din curte.

Între timp, tăietura aia urâtă o căpătat o coloare şi un miros specific, care în timp s-a dus, iar acum deştiu meu e OK. Şi doresc să comunic şi pe această cale că organul meu secsual principal, arătătoru’, e din nou în stare perfectă de funcţionare.

Neserioasele să se abţină.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 24 comments

 1. Catzaua Reply

  ‘aidi breee… Maram de-ar fi anunt matrimonel d’acela. Auzi la el, neserioasele sa se abtina… si daca fac implozie? Sau, mai rau, daca se pune panza de paianjen? Ntz. Refuz crunt si irevocabil de a ma abtine. ‘s praştie, stiu. 😀

 2. Carmen Reply

  Apai io nu vreu decat ca sa zac, pe aceasta cale, ca ma bucur nespus pentru insanatosirea si revigorarea destului tau…sunt io neserioasa?!

 3. Sinzi Reply

  eu zic sa-l bagi pe el , tom degetel, la nitica “recuperare” ca dupa cum se vede treaba n-o sa faca fata cererilor :))

 4. Lumi Reply

  Unde se face inscrierea si preselectia? Auzi..da’ tu folosesti degetul si la phone sex? Sa stiu si eu daca sa ma agit sau nu..

 5. deci,totodată... Reply

  nu rîde mă gropare , că tot aşa o întrebă pe una un pretin de-al meu , ginecolog :
  -şi cam cîte săptămîni aveţ ?
  -!…
  -cînd aţ rămas însărcinată ?…
  -ăăă , cam de coptu’ prunelor !…

 6. marius vl Reply

  bine ca nu ti-ai muscat si limba ca erai de trei ori impotent….:)

 7. volent Reply

  deci ziceti asa: neserioasele sa se abtina. .deci daca negam fraza rezulta: serioasele sa nu se abtina ; io finnd foarte serioasa, poci pentru ca sa nu ma abtin:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 8. marius vl Reply

  ar vrea el sa fie magar ,macar din punct de vedere fizic…..ancuta stie

 9. bledea Reply

  Inainte de-a taia slaninuta, ai citit Tom Degetel?! Insa dupa cum ar spune un cunoscut de-al meu: “scuipa maestre ca trece!”

 10. Greuceanu Reply

  lasa Groparashule… ca dejte-s multe….10….. “din codru daca rupi o ramurea/ce-i pasa codrului de ea….”, bine ca nu tz-ai crestat altceva…. ce aveai numa 1… :D….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *