Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 22 comments

 1. chubaka Reply

  -Join the dark side Florine! 👿
  -NOo! 😡
  -we have coockies… ;;)
  -oh, ok >:d<

  ca tot avem fete galbene

 2. Nicu Reply

  Sincer pe mine nu ma da gata. Apreciez TIFF enorm de mult si cred ca nu trebuie deloc sa se opreasca aici…totusi, daca ar fi vrut sa scoata in evidenta cuplul de actori, faceau un moment mai lung cu mai multe replici, preferabil chiar savuroase…asa au incercat doar sa ii faca pe oameni sa exclame ‘uite ma pe piersic, s-o facut negru si respira greu [ca la varsta lui..nah]. nu e deloc ce se putea obtine daca e pana acolo, da nici critic de film nu sunt inca sa le dau asa peste nas.

 3. anamaria Reply

  fain.din pacate,nu ii pot sustine anul asta,pentru ca papa bani de la RMGC… pacat.. 🙁

 4. Marius B. Reply

  Salutare Baza,

  am intrat sa te critic si sa-ti spun ca aberezi pe blogul tau si imi pare sincer rau ca iti pierzi vremea asa.
  Nu contest inteligenta ta si nu am venit aici sa pun la indoiala capacitatile tale dar din pacate le irosesti aiurea.

  Ai ajuns la un trafic de 1000 de vizitatori pe zi ceea ce este extrem de putin pentru un blog activ de ani buni.

  Ai putea sa il faci mai util, sa scri ceva care chiar sa ajute publicul/userii sau sa-i distreze in alta forma si in acelasi timp sa atragi un public mult mai mare si astfel sa castigi o suma frumusica de bani.

  Iti spune toate astea cineva care a avut site cu 350.000 vizitatori unici pe zi si care acum intra pe blogging ( iar, piata e SUA, nu Romania care inca nu e suficient de coapta).

  Iti spun doar atat. cu un blog, in trei luni poti ajunge la 10.000 useri/zi, intr-un an la 70.000-100.000 vizitatori unici/zi si in 4 ani treci de 500.000 de vizitatori/zi. Desigur asta depinde si de nisa aleasa, de frecventa cu care scri articole ( si implicit de timpul alocat pt ele), de geotargeting, de cat de bine sti SEO, etc.

  Daca nu ma crezi ca se poate, ..tinem legatura.

  Pana una alta Doamne ajuta si Casa de piatra sa ai.

  Iti doresc tot binele din lume pacat ca tu nu ( cu blog-ul) lol. Hai pa.

  Marius B.

 5. Quadratus Reply

  Marius B., nu stiu Groparu`, da` io n-am prea inteles ce vrei tu acolo :)) Groparele, musai musai sa ajungi la 30 000 de vizitatori oe cap de vita furajera in 3 luni, inteles-ai? da? da? Productia!!! 😎

 6. Marius B. Reply

  voua vi se rupe de el ( de gropar). Vi se rupe ca are sau nu rate la banca , daca le poate sau nu plati, daca are omu chef sa-si mai faca o vacanta nu stiu pe unde, ..etc…atata timp ca el abereaza pt voi si voi veniti sa-i cititi aberatiile e ok. Eu am pus problema unui blog care poate sa faca si altceva, adica sa fie unul vizitat, nu blog pt 1000 de ‘inteligenti’ ca voi care va place ce scrie groparu si cu asta basta. Blog-ul lui dincolo de aberatii, nu prea ofera mare lucru. Adica mai nimic util pt voi, cei ce-l vizitati si care reveniti pe el. Si de aceea ati reusit sa fiti doar 1000. Daca erati macar 20.000 era altceva. Dar nu se pot aduna 20.000 de cititori/zi pe un blog doar din scremut…

 7. ioanai Reply

  Mariuuuuus !!!! Mai, boule, care esti tu bou! Credeai ca ne provoci si…. canci…. Nici injuraturi prea multe n-ai primit!
  No, acum pricepi cam cata “logica” ai?
  :p Da’ las’ ca te bag eu in seama 😕

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *