Într-o zi, pe când încercam să ajung la finalul Facebook-ului, îmi trânteşe Zuckerberg o reclamă la un magazinaş online care vindea fix ce nu aveam şi-mi trebuia cu orice preţ, lucru fără de care viaţa mea era incompletă şi fără rost: o dronă submarin. Visul umed al oricărui pescar!

Îi dau repede linkul nievestei cu menţiunea: fffff urgent. Nevastă-mea îşi pune pe chip faţa de refuz şi contraatacă:
– Ce-i asta?
– Visul umed al fiecărui pescar! Fix ce-mi mai trebuia ca viaţa mea să fie completă! Viitorul meu cadou de ziua mea!!!!
– Nici să nu te gândeşti!

Mă înmoi tot:
– Da’ de ce, tu mami…?
– Cum de ce? Om în toată firea şi-şi ia submarine! Jucărie să se joace-n cadă cu ea! Doamne fereşte!

La 59 de dolari aveai aşa: dronă cu rază de acţiune de vreo 80 de metri, autonomie de vreo 12 minute, filmare HD de 720. Moca. deja mă şi vedeam ce filme pun pe blog, voi fi primul blogger aquaman din România! Ce să-i explic nievestei? I-o fi foame, mi-am zis, las’ că îi gătesc acasă nişte pâine prăjită, îi dau un pahar de vin şi-o combin să-mi dea voie să-mi achiziţionez drona cu care să văd peştii. Vorba aia, dacă nu-i prind, măcar să-i văd!

Apoi mă loveşte înţelepciunea (în cap mă loveşte) şi caut pe google site-ul respectiv: fratele meu, numai plângeri. Plângeri peste plângeri că-s ţepari.

Mulţumesc proniei cereşti şi îi dau nievestei de-nţeles că da, ce-mi trăbă mie dronă submarin, ca să creadă c-o câştigat (şi) lupta asta.

Şi, de când am zăbovit asupra site-ului respectiv (nu-l mai ştiu), de atunci îmi tot apar în feed site-uri care vând chestii mirobolante şi chinezeşti la preţuri de nimic. Cum ar fi acest site care vinde măşti de snorkeling de la Decathlon, cu promisiunea că poţi respira sub apă cu ea!

Şi m-am distrat şi-am zis că să vă arăt şi vouă, că e trist să râzi singur.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. neamtzschantz Reply

  ui, misto, masca pentru respirat prin urechi care ti se transforma in bronhii, si cu camera deasupra. elice-n cur mai trebe.

 2. ion ion romanul care nu face politica Reply

  Pai stai la 10cm sub nivelul marii.Nu e chiar minciuna,dar nici o realizare mareata.Macar masca asta are o utilitate.Se adreseaza persoanelor cu dinti mobili care nu pot strange bine mustiucul de la snorkel si le intra apa de mare in gura.Dar cea mai idioata inventie pe anul asta a fost punga de plastic cu efect de vid,in care puneai telefonul,sa faci fotografii in apa.Asa,fiecare rus se transforma intr-un cineast cu pretentii de Jacques Cousteau.Se fixa intr-un loc cu corali si pesti si doamne fereste sa il deranjezi sa vezi ceva.Iti luai o lovitura de labe…

  • Groparu Reply

   Fix din aia caut și eu să-mi iau 😀 ia-ți și tu și hai să-i cotropim pe ruși, dă-i în fasolea lui neamtzschantz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *