Tadaaaaaa! TEDxCluj se reincarcă anul acesta în dublu exemplar.

Prima bucată TEDx are loc pe 25 martie, şi va funcţiona ca un preludiu, sau foreplay, cu doamna cea meseriaşă Hedi Hoka şi domnul cel meseriaş Vasile Dancu la pupitrul orchestrei. Întrevederea se va ţese la Bastionul Croitorilor din Cluj, începînd cu ora 18:30. Decât 50 de locuri sunt disponibile, aşa că m-aş grăbi niţel ca să îmi fac rezervare, da’ nu aşa încet cum o fac ardelenii, ci mai cu viteza a treia măcar.

A doua bucată TEDxCluj – sau TEDx ăla mare, sau tăticul – va avea loc pe 20 mai, în Sala Toniţa din Muzeul de Artă din Cluj. Artă, frate! TEDx-ul de anul acesta va dezbate subiectul Generating Change – mai multe informaţii găsiţi pe blogul TEDxCluj, pagina de Feizbuc şi contul de Twitter.

Doamne-ajută, să iasă fain şi memorabil! Decât asta dorim. Groparu oricum e mândru că (şi) anul acesta face parte dintre parteneri.

ROOOOOCK! (de fapt, este DEBAAAAATE!)


Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. Jteph Reply

    Am primit și eu un fel de „newsletter” legat de TED în Cluj. Nu-mi venea să cred. (defapt încă nu-mi vine să cred)

  2. mihai Reply

    vai de mine ma omorâţi oamenilor. În 25 vroiam sa merg la Roblogfest la bucureşti, aveam ocazia sa fiu de gardă de la SMURD, si sa merg la TEDx. nu-i nimic ca nu facem nimic din toate astea…. ca e ziua neveste-mii. ceapa si ardealul ei de treabă! tot asa păţesc eu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *