Între timp, am mai primit un cadou, nu se știe de la cine, că dintre toate mașinile parcate pe stradă fix cu a mea a avut treabă, l-o fi deranjat, s-o fi uitat urât, l-o fi înjurat, cine știe. E drept că era parcată în fața porții, dar aveam numărul de telefon la vedere, iar vecinii (zic eu) sunt prea onorabili ca să facă așa ceva. M-aș fi așteptat la o amendă cinstită, dacă tot e, nu la vandalisme din astea ca de 10 august.

Și o fi stat nițel până să îndoaie ștergătoarele, că-s ceva Bosch cu tijă elastică de metal, și am încercat să recreez munca inculpatului și nu mi-a fost ușor. S-o fi și cățărat pe mașină, știe-l nevoia, mi-o fi și călărit-o, că era nevoie de ceva forță ca să o dovedească, deci sigur nu era ceva pensionară.

Și nu s-a răbdat și mi-a și lipit și o ditamai ciungă dedesubt. Dacă eram în CSI Cluj-Napoca, aș fi cerut o expertiză ADN, Law&Order, dar timpul e prețios, cine are vreme să râdă de el polițiștii de la secția nu știu care.

Alt vecin s-a trezit cu scuterul prăbușit și zgâriat în aceeași seară, deci n-am fost singurul vizat. Camere video în zonă ioc, așa că… lasă, mă, el să fie sănătos.

A, și mi s-o îmbolnăvit și Gropărelu’, o făcut 40 febră, bietul, dar își revine încet-încet; iar aia mică crește și se-ngrașă ca un cozonac, starea de Zen continuă.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. Andrei Reply

    Sunteti culmea astia care parcati blocand o cale de acces respectiv o poarta cum mataluta recunosti avand scuza candida ca:” am lasat numar de telefon”.Concluzia fiind ca daca vrea sa iasa sa ma sune si daca nu oi fi ocupat sau plecat cine stie unde poate ma indur sa o mut.Deci omul caruia i se blocheaza poarta trebuie sa o faca pe centralistul si sa sune pe toti nesimtiti care nu au vreo urgenta dar parcheaza aiurea.Fii convins ca sunt chiar vecinii care folosesc aceea poarta cei care ti-au vandalizat masina.E adevarat ca e reprobabil ceea ce au facut dar probabil au obosit sau nu au chef sa dea telefoane si sa ceara umili sa foloseasca poarta.Asa ca nu mai bine nu blocai poarta de la bun inceput ?!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *