Probabil că ați aflat deja că 2 tineri (cel puțin din punct de vedere erectil) din cei circa 300.000 de participanți nu s-au abțint să nu ducă pionierul la ecluză la Untold, în mijlocul concertului lui Armin van Buuren.

Pe sfântul stadion Cluj Arena.


În spatele a 60.000 de oameni

Băi, deci mai că-mi vine să fac o postare cu premiu din ăla baban în care să vă invit să-mi spuneți care a fost cel mai nebunesc loc în care ați făcut sexuleț; pariu că aș primi niște comentarii incredibile, sare și mult piper.

Mno, acuma toți se vor folosi de momentul #sexlauntold și-l vor distorsiona cât de haotic și de abuziv vor putea ei, pentru că trăim în patria generalizărilor și a urii și a scindărilor și discriminărilor pe orice criterii. Așadar,
hater-ii festivalului vor spune că asta se petrece în mod regulat la Untold, deci să-l interzicem;
– ocultiștii vor spune că la festival a fost invocat însuși (însăși?) Satan(a), iar copilul rezultat în urma împreunării va fi, cu siguranță, Antihristul;
– pudibonzii se vor declara, din nou, scârbiți de cât erotism respiră fiecare pas făcut pe aleile festivalului, căci pe căldurile astea atroce femeile și fetele nu au știut cum să-și dezvelească cât mai abitir nurii; (pe-a dreaptă v-o spun, un regal pentru orice heterosexual);
– ăia cu probleme erectile fie vor tăcea și vor schimba, delicat, subiectul, fie se vor declara (citez) scârbiți, revoltați, indignați și alte asemenea adjective păcătoase, care-i ridică automat la rangul de gardieni ai moralei (nu mai știu cine zicea că morala, pentru a cărei pază dedicăm armate, abia dacă merită o biată santinelă)
– femeile cu probleme de lubrefiere, așa cum fac ele de regulă, se vor bucura la orice comentariu care o-nfierează pe aia.

Mno, mai există și bloggerul ăsta, care aplaudă nu atât gestul (da, e ilegal, imoral și nepotrivit), cât… băi, frate, deci se cheltuie anual ZECI DE MILIARDE de valută forte pe studii și tratamente și cercetări anti-impotență, se cumpără stridii, vinuri roșii rare, viagre și sucuri de țelină, se merge la sex-terapeuți ca să reușești ceva cât de cât decent în dormitor; mno, și acest individ, după o zi întreagă de umblat, probabil, de colo-colo, stat la cozi, așteptat la toalete nu foarte curate, cumpărat beuturi și ascultat muzică de bumptzi-bumptzi, pac, își duce iubita sus, la ultimele locuri din tribune, pocnește din degete, și…

…și deci io numa’ atâta l-aș întreba pe domnul acela: CUM AI REUȘIT, FRATE, SĂ ȚI-O TREZEȘTI PE DECIBELII ȘI FORFOTA AIA, CÂND ALȚII NU-S ÎN STARE SĂ ȘI-O TREZEASCĂ-N DORMITOR?

PS: Să facem și un exercițiu de imaginație și să mulțumim proniei cerești că ăia doi care s-au dat în bărcuțe la Untold erau, totuși, hetero, altfel ar fi trebuit să închidem Facebook-ul vreo 4 ani, la câtă ură ar fi curs.

LE: Am dat și peste asta.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. ctl Reply

  Eu când eram în liceu și făceam meditații la română și aveam o colega excelentă am făcut-o chiar acolo la dna profesoara în casă. Am fost însă rapid sa termin până când s-au întors profa și colega de la exerciții de dincolo.

 2. Groparu Reply

  @ ctl: Tie ti-as oferi o excursie exotica pe undeva, pentru ca ai rescris “Cel mai iubit dintre pământeni” :)))

 3. rodion Reply

  Hai Gropare ca exagerezi ,n-a fost vreo orgie, o singura pereche de amarasteni a facut sex ,atat.Pai ce vroiai sa faca daca saracii de ei nu aveau bani nici de bautura si nici de iarba?Au facut si ei ceea ce era gratis.Daca muzica lipsea au ignorat zgomotul si s-au concentrat pe ceva concret , adica sex.Cat priveste puterea de concentrare…. intreaba pe cineva mai batran ca noi ce se intampla la Cenaclul Flacara si cat de excitante erau cantecele si poeziile patriotice.

 4. rodion Reply

  Am citit dar tot nu inteleg ce vrei sa spui.Poate e dimineata , poate e prea subtil pentru mine….

 5. Nemultumitu' Reply

  Masculul o fi fost la varsta cand si o adiere de vant ii este “fatala”. Ca sa-l citez pe Ion Cristoiu.

 6. John Temple Reply

  Băi, bravo lor!
  Așa se face. Întrebarea mea e cum dracu’ s-or iubit ăia pe zgomotul ăla? Adică, poate pentru el, muzica aia-i afrodisiac, cine știe.
  Bravo lor!

 7. Groparu Nemernic Reply

  @ rodion: Cuvintele tale: ”Hai Gropare ca exagerezi ,n-a fost vreo orgie, o singura pereche de amarasteni a facut sex ,atat”
  Cuvintele mele: ”Probabil că ați aflat deja că 2 tineri (cel puțin din punct de vedere erectil) din cei circa 300.000 de participanți nu s-au abțint să nu ducă pionierul la ecluză la Untold, în mijlocul concertului lui Armin van Buuren.”
  Gând la gând, cu bucurie!

 8. Cam Reply

  Un BJ bidirectional in Turnul Sfatului din Sibiu cu comilitona de atunci si actuala sotie se pune?
  Deh, eram studenti, intrarea a fost gratuita, urcusul ne-a incins, sus nu era nimeni. Am dat fix 12 limbi la ceas, ca era amiaza. Acum, dupa 15 ani, dau cate una pe an…daca nu uit.

 9. Tiberiu Reply

  :)))))))))))))))))))))))
  E pe “Care-a avut-o mai erectă?”!?
  Păi:
  1. – Nu toate pretenele marşau la erecţiile mele, că altfel, ca tot băietul la douăj de ghiocei, aş fi făcut-o cu părinţii lor de faţă. Şi spate.
  2.- Cea mai locaţie care-mi vine-n minte, săr-mâna Evi!, a fost în Lupeni, peste drum de nunta de unde fugisem, în cimitirul în care, la 100 de metri de piatra pe care ne desfăşuram, se maifesta jelitoriu o mulţime ce rostogolea la loc cu verdeaţă un ortac repauzat.

 10. Cam Reply

  Multumesc de gandul bun, dar ajunge ca trebuie sa car bicla pana la etajul 3 la bloc, nu am de gand sa urc si nevasta, si bicla, in turn. Plus ca e foarte ingusta…scara, eu sunt corpolent, asa ca incap cu greu.

 11. rodion Reply

  Gropare,ma asteptam la o subtilitate ceva.Cand colo o explicatie banala.Exagerarile erau mai jos in articol , n-o mai da cotita.Da’ nu conteaza, las-o asa cum a cazut.

 12. Tiberiu Reply

  :))))))))))))))
  Gropare, toate la vremea lor.
  Şi vremea când eram exchibiţionist amator s-o dus, acuma bătrâneşte, în locuri comode, chit că mi-e doar de o tură în mare, la sudişti, cu spectatori care te aplaudă la ieşeala din apă…

 13. Andrei Reply

  Deci nu stiu care e marea minune. Cand ai cu ce si cu cine , nu mai conteaza unde sau de ce.
  Din tinerete:
  1- In tren.
  2- In oglinda, prinsi de mama ei.
  3- In dus, prinsi de soacra.
  4- In masina, la 220 la ora, pe autostrada plecand din Amsterdam dupa ce incercasem delicatesele locului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *