Asară o pişc pe muierea mea de cur când trecea pe lângă mine. Muierea zbiară uşurel, fuge ca o fetişcană. Io râd de ea şi întorc ochii către soacră-mea: privirea ei – laser, frate. Încerc o glumă şi îi fac cu ochiu’. Ea – perplexă. Io râd ca prostu. Într-un final, de des-perplexizează, îşi face o cruce şi decretează, sever: întoarceţi-vă la biserică! 40 de zile după naştere nu ai voie să te cunoşti cu nevastă-ta, că e necurată!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 37 comments

 1. Milogul Reply

  Fereste din calea cadelnitei, ca popa si soacra nu stiu de gluma. Are mare dreptate intorcetiva-va la biserica…e mai liniste, atmosfera mai placuta, luminarele, semintuneric, miros exotic de tamie …ce e mai naspa ca nu poti vorbi murdar. :))

 2. dragosmone Reply

  merg pe ideea ca i-ai dat ascultare intocmai si te-ai prezentat(sau te vei prezenta) de urgenta la preotul de serviciu si acesta ti-a explicat cand, ce si cum ai voie. daca nu sunt prea curios, ce zice biserica despre sex dupa nastere?

 3. ioana Reply

  =)) e clar..soacra-ta nu se uita la stiri vesele de ora 5? ca nu te-ar mai fi trimis la biserica, la cate perversiuni se fac si pe acolo..:)) sau te-o fi testand sa vada ce fantezii mai ai..=))

 4. Ion a lu' Ion Reply

  Exista o speranta, poti merge mai iute la popa. Btw, tre sa o tii pe biata fomeie ingenuncheata in fata popii, care-si pune parafiru ‘ala peste ea. Mie pozitia asta imi aminteste de altceva… scuzati, mintea fuge… :>

 5. SingurEu Reply

  Când i-ai făcut cu okiu suacrii, trebuia sa-i justifici ,,Ori suntem golani, ori nu mai suntem!”.
  Şi spune-i că face o confuzie! Treaba cu 40 de zile e legată de un potop, nu de neveste.

 6. vizy Reply

  Moare soacra unui tip. Ala o duce pe ultimul drum, fericit. Cand se intoarce acasa tipului ii cade o sticla in cap, la care el exclama: ” Te-ai si intors fai acasaaaaa?!!!” 😀 😀 😀

 7. scorpio Reply

  =)) te duci si o pandesti la baie(pe soata,bineinteles) si te chinui sa o vezi pe gaura cheii.
  si daca soacra iti mai zice ceva..ii spui ca te muti in alta camera si o lasi pe soata singura cu copilul,ca sa nu mai poftesti.. 😉
  asa ai liniste in sanctuarul tau.

 8. je Reply

  Exact. Numai ca nu era vorba de 40 de zile, ci de pahare, nu de abstienta,ci de vin, nu dupa nastere, ci de Mucenici..deci socrela a incurcat borcanele..hac!

 9. WhiteWolf Reply

  =)) Cred ca s-a cam prins cat esti ,ramai si vei imbatrani de deviant. Dar probabil ca a ajuns sa te indrageasca (in legea si stilul ei, de soacra) si-atunci a dat-o cu model undercover
  Nu te mai testeaza, a ajuns la nivelul in care spera sa te chiar prinzi. Iar tu, nu si nu 😉

 10. Filip Reply

  =)) Gheisherie nene !!! Auzi, e “necurata” ! Sa facem un dus.. zic

 11. RAIDER Reply

  Az` dimineata pe Eroilor s a bagat unu` c o dacie visinie in fata mea, conduceam un Logan MCV alb.
  P, M F si toate alea.
  Gropare zi ca nu erai tu.

 12. thecreatrix Reply

  o femeie care a nascut e cel mai frumos si mai curat lucru din lume (ca a adus pe lume un copil duuh)….religia asta…

 13. valucsx Reply

  sa sti ca eu iti pun adresa blogului pe forumul bushcraft romania, ca sa rada si ei de tine. acum vorbind serios, esti chiar tare.ti-am citit tot blogul si am =)) cu lacrimi.

 14. ametistul Reply

  mo Gropare, apai mama soacra oare nu s-o fi referit la tine cand o zis necurat? esti sigur ca zicea de propria-i fiica? 😉

 15. zazania Reply

  Aualeo, frate, ca prosti mai ie tinerii dan ziua de azi. Normal ca=i trebe 40 de zile fofoloancei ca sa se repare. E o chestie da medicina nu doar da religie!

 16. dyers_eve Reply

  Deci, eu inteleg ca “a ciupi de cur”=”a te cunoaste cu oamenii” (ma rog, cu nevestele oamenilor). Hmm, pana acum stiam ca atunci cand te cunosti cu ei le strangi mainile (ma rog, le pupi, daca e vorba de nevestele lor).
  Ma, sigur are succes metoda asta crestineasca, sau risc sa-mi iau una peste ochi daca o aplic? (de fapt, dou peste ochi: una de la sotul nevestei respective, si ailanta de la nevasta-mea).

 17. io Reply

  Zi drept… i-ai pus gand rau soacrei! Pai se face sa-i pisti odorul de fata cu dansa???

 18. curly Reply

  @Adi Hadean: nu esti singur pe lume, eu m-am prins la faza cu “postul gansacului”, vad ca alta lume nu
  @Groparu: sa nu umbli pe la alte case cat e doamna lăuză, ca te vede Ăl de Sus; in loc de, pune mana pe lectura intensa a celor doi Nicolae, autorii preferati ai militarilor/puscariasilor/altora aflati la ananghie: Labiş şi Manolescu =))

 19. qwerty Reply

  o replica buna era ca si in reclama… “Ei , dar s-au cunoscut deja!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *