“In data de 23 Octombrie 2010, Asociatia Umanitara “Victor Octavian Sorlea” in parteneriat cu Radio Cluj si Universitatea Babes – Bolyai, organizeaza Concertul Umanitar “Copii pentru Copii”  al carui scop nobil este strangerea de fonduri pentru dotarea cu aparatura medicala a Unitatii de Primire a Urgentelor, din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii, Cluj Napoca (pe scurt UPU Pediatrie).

Concertul va avea loc in sala “Auditorium Maximum” a Universitatii Babes-Bolyai (la Casa Universitarilor), str. Emanuel de Martonne, nr. 1, cu incepere la ora 18:00 si va fi sustinut de Corul de Copii al Radio Cluj.

Invitati speciali: trupa de dans sportiv “Galactic Dance Grup”, din Baia Mare, trupa de dans modern “Boem Dance”, grupul umoristic “Comedica”, trupa “Hazard” cu Aminda, si nu in ultimul rand, talentatii interpreti: Timea Antal, Ioana Madalina Ghiran si Emanuel Cirstea.

Intrarea se face pe baza de bilet, al carui pret este doar 5 RON.

Toti participantii la Concert vor fi inscrisi la o tombola cu premii in produse, oferite de Gilia, si cursuri de managementul performantei adresate firmelor de distributie, servicii si productie, oferite de Business Academy – divizie a Business Solutions. Castigatorii unor astfel de cursuri pot sa le ofere cadou sefilor, parintilor sau cunostiintelor interesate in dezvoltarea propriei firme.”

Acest e-mail constituie o invitatie la eveniment, iar documentul atasat reprezinta o posibilitate de sponsorizare a cauzei pentru care luptam, asadar am fi foarte bucurosi daca ar ajunge la cat mai multe persoane interesate.”

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *