Ați salvat produsele preferate la Favorite, da? Știți unde se află easybox-ul cel mai apropiat? Aveți cardul salvat în cont? Aplicațiile de pe telefon sunt salvate, eventual v-ați luat și eMAG Genius ca să aveți livrare gratuită în Easybox și să ridicați coletele când vreți voi? (apropos, vedeți că aveți 6 luni gratuite la eMag Genius, omul albastru e la reducere zilele astea). Ați citit asta?

Nu mai știu în ce an era, dar odată am comandat de Black Friday (încă nu e African-American Friday) medii de stocare pentru filmul Usturoi: un lădoi de stick-uri de memorie și HDD-uri externe (formatul DCP, ăla de cinema, avea 80 GB, și eu trebuia să trimit filmul în țară la vreo 10 cinematografe simultan). Și când a venit  pachetul și l-am desfăcut să văd comanda, jumătate din colegii de birou s-au uitat la mine lung… apoi au început bancurile, că oare ce tip de filme urmează să salvez eu? Ce videotecă digitală urmează să-mi fac? Ba un coleg chiar s-a oferit să-și facă abonament, să vedeți numai ce dezamăgire pe fața lui când i-am spus că un singur film am de copiat pe ele, o și plecat din firmă dupa aia.

Anul ăsta se împlinesc 10 ani de la prima sărbătoare națională Black Friday la eMAG, ziua când e mai multă vânzoleală în online decât vara când postați în neștire poze din Grecia.


Vedeți și voi apa de smarald albastru?

La 10 ani de Black Friday, eMag vine cu reduceri de la următorii, și nu numai:

Dacă aveți nevoie de ceva, fiți pe fază. Va fi interesant anul ăsta cu atâția români în home office cărora nu le vede nici un coleg monitorul în timpul ședinței, așa că mai citiți o dată primul paragraf dacă vânați ceva. Apropos, vânați ceva? Că mie îmi face cu ochiul ceva echipament de munte – un cort-două, că ultima dată în Deltă mi-am pus cortul prea aproape de locul unde am făcut focul și s-a murdărit cu funingine. Sau NIȘTE BAXURI DE HÂRTIE IGIENICĂ ȘI MULTĂ, MULTĂ FASOLE, că frigiderele mi-s pline de cătină, mure și afine, că nevastă-mea numai cu din astea are de gând să trăiască pandemia asta!

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. Cam Reply

    Eu vad doar chilotii de smarald ai tipei care sta cu spatele 🙂
    No BF for me this year, avem deja tot ce n-avem nevoie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *