Să-ncepem postarea de azi cu un blogger dintr-o poveste de groază cu branduri: în ziua de Halloween, un blogger oarecare îşi pune pe fizic nişte tricou de la o campanie, nişte polar de la alta, se duce la operator să-şi plătească factura de telefonie la oamenii pe care-i cunoscuse la alte campanii, îşi umple apoi burtica cu nişte sos de usturoi şi nişte pulpici de la KFC (un alt preacinstit cadou pentru blogger), se uită la restul trupului său, apoi dă pe Twitter: “dacă nu-mi dă vreo companie o pereche de pantaloni, nişte adidaşi şi o geacă, ca să fie cercul complet, o să scriu de rău de toţi!!!”

În fine; azi suntem mai serioşi, că deocamdată simţul umorului hibernează ca un parlamentar în aulă din motive erectorale, deşi am făcut rost de nişte postări bengoase despre un texan venit la vânătoare în România; şi despre o păţanie cu un tort de-i linge pisica frişca de pe el; şi alte asemenea. Aşadar, deocamdată vă livrez următoarele:

1. Pe 21 noiembrie începe Transylvania Music Event. Cu Rudimental, Chicane, Şuie Paparude şi multă muzică de oameni tineri. S-ar putea, dacă sunteţi cuminţi, să vă dau nişte invitaţii moace pe pagina de Facebook a bloggerului.

2. Pe 2 decembrie, la Cluj va fi mega eveniment: Trupa Byron va sărbători 8 ani de activitate printr-un concert la Teatrul Naţional Cluj alături de Fanfara Militară Bistriţa şi corul de elevi Excelsior la Teatrul Naţional din Cluj, împreună cu doi invitaţi speciali solista Luiza Zan si violonistul Alexander Balanescu. Bilete – pe www.biletmaster.ro si www.iabilet.ro.

3. pe 11 decembrie avem un flamboaiant concert de muzică Gospel (staţi liniştiţi, nu se dă la Bach!) pentru sărbătorile de iarnă. Nota bene: 35 de cântăreţi, deci ditamai corul.


gospel music dexter walker

4. Gimini workshops.

5. S-o fi terminat el #LoveVille, dar de la Durex mai puteţi câştiga premii. Gen – o excursie la Amsterdam. Hihihihiiiii, Amsterdaaaaam…

6. Luciano, regizorul Usturoi, s-o jucat un pic de-a Spaghetti Western. Timp de filmare: 90 minute, montaj o zi jumate.

Cam atât, deocamdată. Sunt fericit că, iată, săptămâna asta am reuşit şi eu o postare fără politică! Deşi… hmm…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. ady Reply

    Cu ajutorul minunat de intelegatoarei mele cumnate (cand te incapatanezi sa nu-ti faci cont de fb se intampla sa ai nevoie de ajutor uneori :mrgreen: ) mi-am luat bilet la “Usturoi” la kinodisea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *