Întrerupem niţel aventurile din Deltă pentru că tocmai am văzut asta share-uită de Robin, preluare de pe TraficTube, şi-am făcut ochii cât farfuriile.

Ştiu că primele 10 comentarii vor face mişto de albanezii din trafic, dar eu aş fi curios câţi alţi cetăţeni vajnici ai patriei s-ar fi dat jos la şoferul care conducea în halul ăsta ca să-l oprească chiar cu riscul siguranţei personale.

Deci – priviţi şi nu uitaţi să respiraţi, că riscul să rămâneţi fără aer e mare. Şi ochii în patru în trafic şi pe trecerile de pietoni, că până să ne fure homosexualii copiii murim pe drumurile de aici.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. Preacurviosu Reply

  Și eu sunt din Alba si m-am uitat la tot filmuletul și nu am văzut nimic ciudat. Ăla e prostu satului care din când in când ia mașina popii sa ii scoată demonii din ea și sa ii pună apa sfințită in radiator. Voi ăștia nu înțelegeți lupta binelui cu răul…

 2. Andor Reply

  Chiar ca ma crucesc!
  Asta filmeaza in timp ce conduce, trece pe langa masina de politie (se vede pe contrasens) si in loc sa claxoneze sau sa opreasca politia, prefera sa se ia dupa zapacit, riscand sa-l impinga la accident.
  Unde plm e educatia? 🙂

 3. Luke Reply

  Ce sa mai zici de ala dar si celui care filmeaza ii putea fi luat carnetul la fiecare trecere de pietoni peste care a trecut incepand cu ce face la secunda 15.

 4. Nemultumitu' Reply

  Când m-am crucit ultima dată ? Acu’, citind două comentarii p’aicișa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *