Şi oamenilor li s-a făcut rău, căci unii bloggeri sunt pur şi simplu teribil de indigeşti şi fără de gust, zici că-s găluşte de broccoli.

Pentru mine, primăvara asta frumoasă a venit cu două binecuvântări!

1. Preţul cireşelor a scăzut sub Bitcoin.

2. M-am mai trezit şi eu la realitate; dureros, dar m-am trezit.

Mai exact, mi-am dat seama că

1. Sunt super plictisitor când sunt intervievat, sunt un fel de Vartan Arachelian, pentru cunoscători;

şi

2. Am aşa o voce gay, că aş putea concura cu succes la “Românii au talent” fără să câştig, mai ales că la cum dansez e sfidător faţă de însăşi ideea de Dumnezeu şi ordine în univers, deci tind să cred că evoluţia mai dă şi chixuri.

Cum au intrat în capul meu aceste două revelaţii?

Simplu!

Am fost invitat să dau două interviuri. De fapt, am avut onoarea de a fi invitat, pentru că de chiar că a fost o onoare pentru mine.

După cum urmează:

1. Maestrul Instagramului în România, Robert “Olandezul” Katai, m-a invitat să vorbim despre nişte chestii de viaţă şi moarketing, după cum puteţi afla acilea, pe site-ul unde Robert face podcasturi numai bune de ascultat la serviciu. Am picat uşurel pe panta personală şi am şi dat din casă, deci ascultaţi ceea ce ar putea fi unul din ultimele interviuri, pentru că nu mai ştiu ce am zis de nevastă-mea, dar sigur nu o să-i placă, şi pe bună dreptate, şi posibil să acţioneze în consecinţă, cum o văzut ea-n filmele de groază.

2. Doi dintre cei mai meseriaşi basarabeni din Republica Moldova de peste Prut, familia Andrei Albu, mi-au luat un interviu pentru proiectul lor meseriaş, People of Transylvania. Şi le cer scuze şi cu această ocazie că o durat o lună până să mă prindă în faţa camerei, că perioada asta e una de vârf şi am tot dat rateuri cu programările.

Deocamdată, aici aveţi aşa, un preview mic, că m-or chinuit vreo trei ore să vorbesc despre mine, şi mie aşa de mult mi-a plăcut subiectul ăsta că iar am dat din casă totul, şi nu mai ştiu ce am zis de nevastă-mea, dar sigur nu o să-i placă, şi pe bună dreptate, şi posibil să acţioneze în consecinţă, cum o văzut ea-n filmele de groază.

Interviul complet va apărea în curând, până atunci uitaţi-vă şi voi ce iscusit mi-am tras cute la cămaşă, nici nu-ţi dai seama că am burtică! Păi voi ce credeaţi, că io am trăit degeaba, băi?

PS: Nu ştiu cum să fac să-mi aliniez sprâncenele, dar cred că nu voi reuşi niciodată, cred că fac parte din Coaliţia Ţărilor şi Sprâncenelor Nealiniate.

Pentru cunoscători.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. Groparu Reply

    @ mac gregor: Băi, chiar sunt curios: ce faci, dacă te cheamă Gâdea în emisiune, te duci?

  2. mac gregor Reply

    In calitate de opozant politic? Niciodata. Sa ma astepte acolo cu scaunul gol, ca pe Johannis. La concurenta, sa le fac la aia audienta.

    Cu o singura exceptie: daca cad la intelegere cu securistul de Voiculescu sa il las sa fure 50 milioane de euro. Atunci ma duc linistit, Gadea o sa ma pupe-n cur, si a doua zi o sa ma pupe-n cur si Pamfil cu rtfghost. Ca asa e lantul iubirii la antenisti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *