Deci…
– Facem buyback la iPhone-uri mai vechi!
– Eu nu-mi vând telefonul primei venite!

Fetelor, nu cedaţi din prima seară; aşa mi-am zis.
vodafone hostess

Nu o răspuns; numa’ m-o împins către un individ coleg. Care m-o şi luat:

– Fii atent aici! Asta are, asta n-are! Grijă la asta mare! Nici una nu moare! Asta nu-i câştigătoare! Care are?
– Vreau o ofertă!
– Ia d-aici! Minute!
– Și SMS-uri?
– Și SMS-uri!
– Și gigi de net?
– 14 catralioane!
– Și telefon?
– Și telefon! Acuma dă-mi bani!
– N-am bani! Io-s posesor de iPhone, n-am cum să am bani! Așteaptă să iau de pe cardul de credit, să-mi intre salariu’, să mă-mprumut de la prekini, să ia mama pensia! Și fă-mi mai bine o ofertă de prepay, că n-am bani!

După 20 de minute  de alba-neagra-roșia cu abonamentele, deja semnam un RED de 25 EUR, pecetluiam un iPhone 6 pentru hipsterul Groparu, n-o mai contat că nu aveam cardul la mine, că stocul de iPhone de care voiam se epuizase deja, că n-aveam ştampila la mine, că numai marţi vine telefonul (numai bine, până atunci poate reuşesc să-mi populez şi eu contul cu nişte marafeţi). Am zis să-mi fac şi eu un catâr.

Practic, un iCatâr.

Am facut o afacere asa de bună, că plătesc pentru iPhone 6 aproape acelaşi preţ pe care l-am plătit pentru iPhone 4S amu 2 ani şi 6 luni, când deja era lansat de ceva vreme.

Reacțiile n-au întârziat să apară:
twitter iphone 6

Am scris această postare pentru că dimineaţă o va citi nevastă-mea; până merg eu să o iau de la muncă ca să mergem la Sibiu, la Răşinari, unde avem ceva cumetrie, îi va trece supărarea că iarăşi vând bonurile de masă ale familiei pe eBay ca să-mi fac nebuniile; şi marţi o să mă lăfăi cu iPhone 6 de zici că-i Nokia 5110. Chiar, mai ţineţi minte Nokia 5110?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Andrey Reply

  Manca-l-ar tata de gropar mic, te ingropasi in datorii vericule pentru tălăfonu care se indoaie ca stremeleagul lui Iliescu?

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ Andrey: esti un heităr! Ștrumeleagul lui Iliescu nu se îndoaie!!
  @ Părintele Neuronie: ea o primit deja o varianta anterioara de ziua ei, si deja nu-i mai pot scoate nasul de pe Facebook! PS: copilu’ poa’ sa umble mai departe cu pantalonii rupti, ca n-avem bani sa-i luam altii.

 3. Ovidiu Reply

  Si ai dat IPhone-ul ala vechi inapoi, nu de alta, dar sambata mi-am scapat telefonul in vasul WC, poate facem o afacere !

 4. koyrosh Reply

  Gropare, amu’ inteleg io de ce tot insista al meu sa-i aduca haine lu’ ala mic de e al tau; l-o vazut cu hainele rupte la gradinita! da’ serios, pentru iphone? nu-i cam gay-ish?

 5. remus Reply

  si te afunzi si tu in gloata celor cu ifone. si ai trecut si pe vodafon’.
  io –
  1.regret ca ma trecut pe vodafon, ca e praf cu semnalul
  2. am 2 ipaduri acasa dar zic ca nu sunt potrivite pentru niste oameni inteligenti, ca prea mult spam. dar bebeii mei (3 si respectiv 1 an) le adora. Nevasta e asa de impotriva lor incat isi citeste mailurile pe telefon, si e justificata are Windows Phone! logic si usor de folosit chiar si de o femeie.
  si tu…brutus ifon?
  P.S. Mesajul este ca nevasta-mea si-o luat WP si tu te duci la ifon…

 6. Groparu Nemernic Reply

  @ remus: am iPhone 4S de 2 ani jumate. Amu i-am facut numa’ un pic de upgrade, l-am luat pe 6.
  Legat de iPad, imi pare mie rau ca nu am mai multa vreme sa ma folosesc de el la adevaratul potential. Atatea softuri educationale au, ca daca ai iPad aproape ca nu mai ai scuza sa fii prost.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *