10 iphone-uri frumoase si-o lansare! Avem așa: iPhone 1, 3G, 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6 și 6 Plus. Pe ultimele 4 modele le-am ținut și eu în mână acum o vreme, așa cum v-am zis deja:
iPhone
De la stânga la dreapta: 4S, 5S, 6 și 6 Plus.

Așadar, începînd din noaptea asta, 30 octombrie, ultimii nou-născuți ai Apple (care au depășit toate recordurile de vânzări de până acum) vor fi oficial disponibili la Vodafone Romania. Da, chiar și la noi, în Cluj, că ardelenii s-or mobilizat tura asta.

Poți avea iPhone 6-le din seara asta în următoarele comune urbane din patrie, începând cu capitala țării ești:
– BUCURESTI: începând cu 22.30, telefon nou în magazin nou, cu eveniment special Vodafone, în Centrul Vechi, Lipscani nr 27, cu patru puncte de vanzare la parter, zonă specială de relaxare și surprize;
apoi
– CLUJ: eveniment special Vodafone, la Magazinul Vodafone din Piața Unirii, de la 23.40. Cu surprize “Mai multe surprize au fost pregatite pentru participanti, asa ca va invit alaturi de mine la lansare”.
– TIMISOARA: la magazinul din str. Augustin Pacha nr.2, ora 23.40.
– IASI: Retail Store Iași 1, Bdul. Ștefan cel Mare și Sfânt, ora 23.40.
– BRASOV: magazinul BV 1, Diaconu Corressi nr.1. ora 23.40.In restul orașelor, noile iPhone vor fi disponibile din 31 octombrie.
Mai multe informații despre iPhone 6: aici.
Pentru precomenzi: aici.

La Cluj, voi fi acolo și vă voi supraveghea, dând din cap cu un aer plin de înțelepciune, adânc studiat în prealabil în oglindă.

Veniiiiți de luaaați aifooonuuuuu’…! Să se dea numai câte unul, să ajungă la toată lumea!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *