Eram pe balcon la cooperativă cu ceva prieteni, colegi, tăt felul. Şi vorbeam, fireşte, despre sex: cine cu cine s-o mai cuplat, ce colegă o ieşit din camera nu ştiu cărui coleg în ultimul team building, cine cu cine s-o ţinut pe furiş de mână în autocar, cine face tot posibilul să se intersecteze cu cine la budescu sau în bucătărie, cine cu cine ia masa mai mult, cine discută mai mult cu cine pe messenger chestii murdare (sexy-murdare) etc. La un moment dat, io îmi exprim un crez:
– Bă, io niciodată nu m-am combinat cu vreo colegă de serviciu. Am zis mereu că serviciul e serviciu, iar sexul e sex, nu are rost să le combini, că dupa aia îţi ies discuţii şi vorbe şi îţi pereclitezi jobul aiurea. Nu te fufu unde mănânci.

Aşa le-am zis.

Toată lumea o amuţit. Vreo 5 colege s-or uitat una la alta, nevenindu-le  să-şi creadă ochilor. Apoi au decretat toate într-un glas:
– Ai, prost ai fost, Gropare.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. boemul Reply

  şi io merg tot pe principiul “să nu faci pe lângă casă, că miroase”. dar mai zi-ne despre colegele tale… 🙂

 2. Gigi Reply

  Foarte interesante frământările voastre acolo , la cooperativă ! Mai spune-ne ! 😎

 3. diana Reply

  ioi ce dirty mind avui! am crezut că vrei să spui ce “tutai cu f manânci la scârbiciu”. no scuze!:-)

 4. In/Lanturi Reply

  Sex simbol: Groparu. 🙂 ai grija cum mergi pe strada ca sar femeile la viol si stii cum sunt astea, nebune, ca n-ai scapare pana nu le duci la punctu’ fericirii. Grija! Mare grija!

 5. Adi Reply

  Gropare, nu te vad bine!!!
  Ca situatia se asorteaza cu aia ce rezulta din inteleapta vorba batraneasca: Tot ce ierti pe lumea asta, pe lumea ailalta trebe sa mananci, cu tot cu floaca.

 6. boierul barba Reply

  Bre Gropare , daca nu stiai iti spun ca caile domnului sunt incurcate rau ….
  Banuiesc ca in cvintetul beligerant brusc ofticat prin omisiunea-ti simandicoasa , nu era si mdam Gropareasa.. ca ai omis sa detaliezi problema…
  ori ai bagat secventa de protest asa la plesneala sa aburesti vigilenta conventiei civile inca valabila…asa sa-ti creezi circumstante atenuante si sa scapi acolo cu niste pachetele reci cu parizer in rucsacul de servici…
  … Marturisesc ca sunt in reala cumpana … dupa cate mai stiu si eu ca se intampla prin “bilding”-uri … cred ca esti undeva nici prea prea dar nici foarte foarte, dar nici fraier n-ai fost daca a fost cazul… ma rog nu o lua ca o stramba , eu aveam un coleg ce lucra “la metru patrat” la chestii din astea d’aia zic ca ala o fi in varful clopotului lui Gaus , oar matale undeva pe la poale , la exterior.

 7. Anonymous Reply

  Vedeti, asta inseamna sa ai un loc de munca. Si culmea, unii chiar se simti impliniti cand merg la servici. DUREROS

 8. Mihai Reply

  Vedeti, asta inseamna sa ai un loc de munca. Si culmea, unii chiar se simti impliniti cand merg la servici. DUREROS

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *