Groparu ar fi plecat după primele 15 minute după ce aflasem cam tot ce trebuia să știm: cât mai puține ecrane ca să nu distrugem pruncii, să punem pruncii acasă pe oliță de 800 de ori pe zi, să punem pruncii să se îmbrace singuri, să încercăm să nu uităm copiii la creșă prea des – dacă se poate.

Și fix, da’ fix când mă pregăteam să ies, mămika Mauriției s-a trezit să ceară informații detaliate despre cum a fost, totuși, prima zi de creșă astă-primăvară, oare a dormit bine fata atunci? Mai ține minte doamna educatoare dacă a mâncat bine în ziua aia? Și oare s-a găsit ciorăpelul ei culoarea saumon cru cu cappuccino, ăla pierdut în luna iulie pentru care v-a scris pe WhatsApp în data de 6, la ora 14:30?

Apoi mămika Adonisei a cerut un sfat ca fetița ei să nu mai bea apă din toaletă. Sau măcar să nu-și mai înmoaie mânecuțele în toaletă. OK, măcar păruțul…! Vă rog, mămiki…!

Apoi mămika lui Naomi, care de fapt este băiat, a-ntrebat dacă băiatul eu se mai crede tomată.

Apoi mămika lui Grațiel a-ntrebat dacă ficiorașul ei drag mai linge tălpi.

Apoi mămika lui Teotim a-ntrebat dacă băiețelul ei mai are tendința să-i pupe pe alți băieței? Da? Of. Oare s-ar putea începe ziua cu o rugăciune?

Apoi, când să intervină și mămika Napoleontinei, Groparu a tras un strănut cât un sonic boom de la MIG-urile din Câmpia Turzii când li se desfundă jiglerul și a strigat în gura mare:
– Doamne feri, sper să nu fi luat COVID de la vecinu’!!!!

Și n-a mai apucat Groparu să-și sufle mucișorii, că deja părinții o zbughiseră pe ușă afară, gata ședința, ne vedem la primăvară, seară frumoasă s-aveți la toată lumea.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

 1. John Dark Reply

  Mno, deci io ma dusei odata la o sezatoare din asta la gradinita lu fiumeu ca era soata ocupata.

  Si eram eu si 20 de milfuri. Si doamne educatoare ni se adresa de fiecare data cu formula “doamnelor mamici si domnule tatic”. Asta in timp ce stateam cu juma de fund pe scaunelele de pitici.

  Si s-a aberat la fel de frumos precum descrii dupa care s-a propus sa dam bani ca sa luam mobilier. Io care am mai mobilat o sala de clasa de cateva ori la al mare si-am luat de toate cele, m-am strepezit. Ca primaria, aparent, cand iti duci pruncul la scoala, iti da o sala goala si o invatatoare. Restul aduc parintii de-acasa. Mnoa, si-atunci am zis eu, domnul tatic, sa mearga doamna educatoare sa ceara la domnul director si el sa faca bine sa ceara la primarie mobilier. Si cand ne-o da hartie cu NU, atunci oi plati eu.

  Si de-atunci nu m-au mai chemat la sedinta. Dar o fo nevasta-mea si o dat 390 de lei asa, de starter. Si apoi or scris pe grupul de whatsap ca trebuie sa dam si bani de apa ca aparent nici de aia n-are bani primaria, ‘tu-le rasa lor de mafioti care se aleg sambata la congresul lor de 5000 de delegati. Maine poimaine om plati si aerul de-l respira astia mici acolo si poate si-o taxa de somn a fi buna. Romania castiga big time.

  • Attila Reply

   Nope, la Cluj merge altfel: mă sună câte o educatoare dacă nu am ceva de donat, că directoarea a luat șpaga să prindă pruncul loc, dar nu a binevoit de a investii și în dotări 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *