Domnule Gâdea, haideți, fiți bărbată: lepădați odată kilul ăla de machiaj care vă face fața țeapănă ca o mască mortuară de faraon, clickaici și vedeți cum se scapă de datorii la stat. E simplu, eu am reușit în jumate de zi, mai aveți vreo 3 zile la dispoziție și papagal cât un palmier australian plin de kakatoa, hai!

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. MA(r)X Reply

    Poate n-ai inteles care-i spilul.Poate ca palinca din creieras nu s-a metabolizat pe de-a-intregul.
    Gadea N-ARE datorii la stat.E doar o actiune gestapovista care N-ARE a face cu statul de drept.Poate cu cel de …drepti!!…

    Dar,noi stim ca ardelenii ie mai incetinati la minte si inteleg p-ast-un an ce li se intampla azi,si d-aia vreau sa inchei cu urarea:sa-l alegeti iarasi pe bili-boc la primarie …se stie!!!

  2. 1989 Reply

    Libertatea cuvantului este sfanta in orice societate democratica. Nu stiu daca esti informat Gropare, dar procurorul de caz in dosarul Telepatia este un corupt al sistemului (are dosar penal), persoana care a stabilit prejudiciul nu facea parte din corpul de experti certificati si a umflat prejudiciul la 60 de milioane de euro, judecatoarea Camelia Bogdan care a dat hotararea definitiva a primit foloase de la partea vatamata (Ministerul Agriculturii) (cauta informatii pe Lumea justitiei despre acest dosar si poate iti vei schimba parerea, citeste si despre cazul Rarinca). Eu am convingerea ca Basescu (desi l-am votat pentru ca am vrut schimbare) impreuna cu familia si prietenii lui interlopi au facut cel mai mare rau acestei tari (nu vezi ca s-a inconjurat numai de tigani mafioti, fetele lui au averi pe care altii nu le obtin in 10 vieti)…Mai gandeste-te daca ti-ai dori ca in Romania sa nu existe in presa decat o voce care elogiaza pe cei care sunt la butoane.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *