Cred că, de când sunt în Cluj (19 ani), nu am avut mai mult de două incidente neplăcute cu taximetriștii de aici. De aceea, cred că aici este vorba despre o greșeală (omul s-o fi grăbit să ridice o comandă), dar haideți s-o ajutăm pe doamna asta să-și recupereze medicamentele!

taxi cluj

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. Narcisa - Maria Reply

  Mesajul d-nei Tibu de astazi:

  ”Cu siguranta ca nemernicul care a plecat cu bagajele mamei habar nu avea ce prieteni am eu. Ca in nici 5 minute dupa postarea mesajului de mai jos am fost deja contactati de liderul de sindicat al taximetristilor, de reprezentanti ai politiei clujene si de foarte multi jurnalisti.
  De aceea, va multumim din suflet!
  Sa stiti ca ne-am gandit si noi ca o fi fost o greseala si poate omul o fi uitat de bagaje. Exclus, pentru ca urma s-o ajute pe mama sa le scoata din masina si sa-i dea bonul fiscal. A ales insa sa accelereze si s-o lase in strada. In plus, au trecut peste 24 de ore in care avea tot timpul sa-si dea seama ca are in spate o valiza si o geanta de marime medie.
  Ancheta evolueaza rapid si ni s-a spus ca exista foarte mari sanse de a-l prinde pe acest nefericit.
  In caz ca cineva are informatii…va rugam sa mergeti la orice sectie de politie sau sa trimiteti mesaj privat aici.
  Inca o data…mii de multumiri tuturor!”

 2. Narcisa - Maria Reply

  Să nu vă gândiți că d-na Țibu face ceva referiri la prieteni sus-puși, ci la noi, cei care o cunoaștem și o citim. Plus cei cu care a lucrat în televiziune.

 3. Ilca Gheorghe Reply

  E foarte simplu, nu ai nevoie de Bloggeri, Facebook, stiri pe surse etc… simplu ca Buna ziua! Suni la urmatoarele numere de telefon:
  *9949 Nova Taxi cluj-Napoca, daca raspunsul e negativ continui cu
  *9946 Diesel taxi,
  *9953 Napoca Taxi
  *9947 Daniel de Sylver taxi
  *9942 Taxi Pritax ,
  0264948 Pro Rapid Taxi,
  0264943 Clima&confort taxi,
  0264941 Terra&fun taxi,
  0264 444.111 Activ Taxi, Se intreaba de numarul de masina si daca cel in cauza nu se auto-recunoaste il recunosc colegii lui si dau indicatii dispecerei cine este cel in cauza. Taximetristii in general sunt seriosi si coopereaza cu autoritatile pentru a elimina astfel de aspecte din Taximetria Clujeana. Dar sa fim realisti: ce poate face un cetatean cu o geanta cu haine si medicamente??? sigur e o gresala care a continuat cu nepasare.Nu as duce-o la extrem situatia. oricum de depistat e foarte simplu. Eu sunt Taximetrist si din vedere numarul i-mi pare a fi la NOVA TAXI, cu siguranta sunt colegi cu mai buna memorie vizuala si pot da detaliile mai exact.

 4. Narcisa Reply

  Am primit un mesaj de la d-na Tibu in care imi spunea ca s-a gasit soferul.

  Am intrat pe pagina ei pentru detalii.
  Din pacate nu-mi plac detaliile. 🙁

  “Mi s-a spus sa postez despre ce se intampla cu mama doar pentru prieteni, pentru ca s-ar fi suparat tare taximetristii pe mine ca am facut cazul ei public. Ii afecteaza direct aud. E breasla lor.
  Cert e ca nu am primit nicio veste de la nimeni. Nu a gasit nimeni vreun bagaj sau dosarul cu analize. Nimic. Dar se pare ca au gasit soferul, care a spus ca mama nu a avut niciun bagaj cand s-a urcat la el in masina.
  Mi se sugereaza sa tac si sa stau in banca mea aici in Canada, daca tot am plecat si primesc comentarii dezgustatoare si mesaje jignitoare.
  O sa las politia sa isi faca treaba.
  Iar voua va multumesc ca sunteti alaturi de mine.”

 5. Narcisa Reply

  @corcodusul, sa nu jignim onoratii locuitori din Mitocul Dragomirnei.
  Si apoi, mai exista cel putin un sat Mitoc in Romania, in judetul Botosani, langa Prut. Au cele mai largi bulevarde de pamant pe care le-am vazut. Si am vazut cateva la viata mea! 🙂

 6. Sorina Reply

  DECI OAMENI BUNI SA NU MAI URCATI IN TAXI ACTIV ! NU PORNESC CEASUL SI PE O CURSA DE 20-30 DE LEI MINIM TRIPLU VA VOR CERE! AVETI MARE GRIJA !
  Pe de alta parte, SUNT CONVINSA CA NU DIN GRESEALA S-A DUS DOMNUL CU BAGAJELE DANSEI…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *