1. Mai ţineţi cumva minte Daily Cotcodac, site-ul acela de umor scris, din fericire, de oricine  altcineva numai de Julius Constantinescu nu? Însamnă că luaţi lecitină. Alţii au luat altceva, gen ajutoare.

2. Când am fost la munte şi m-am vândut pe multe jumeri şi slănini ca să scriu despre cât de bestială este o pensiune cu adevărat bestială (apropos, am uitat să vă zic tarifele: 80 RON/noapte/persoană all you can eat and drink), am fost onorat să particip la o sesiune de AdBeraţii, alături de inegalabenii decişti. Rezultatul e dedesubt! Cu tot cu bâlbâielile mele.

3. Neobosita Raluca Fluturica vernisează expoziţia personală de fotografie “DANS – joc intre privirea interioara si privirea exterioara” – sâmbătă, 3 martie, ora 19:00, la  Piano Cazola. #Cluj, no. Dansează şi nişte balerini ai Teatrului de Balet din Sibiu.

4. Iv cel Naiv îşi lansează cartea în Cluj! La Cărtureşti, miercuri 7 martie, ora 19:00. Un must read, zic eu.

5. Magazinul 3e, înainte de un nou concurs pe www.groparu.ro, ţine să se laude cu nişte preţuri foarte bune la încărcătoare solare pentru camere foto (plus bucătării video şi băi audio).

Cam atât pe astăzi; mâine mai avem un guest post de la Cezar, iar luni vom… ăăă, oare există viaţă după weekend?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

 1. Iasmina Reply

  Foarte tari comentariile de pe canapea! 😆 Mai ales icoanele de deasupra. 😆
  Altă dată când mai treci prin Baia Mare, anunţă-ţi şi fanii!

 2. cristi Timisoara Reply

  V-ati intalnit…la cabana minune.!!! Chestia cu muzeul farmaciei era doar un “pretext”!!! 😉 iar faptul ca va ganditi la banane sub icoane ..face toti banii

 3. RBoy Reply

  Decor rustic, anii 70, televizor cu lămpi alb-negru. Plm, tră să pun un indigo pe monitor să văd color ? 🙂

 4. aviatorul Reply

  Reclama asta e adanca. Femeia schimba 5 tinute la o simpla plimbare prin magazin, de fapt o sugestie subliminala ca si-a inselat sotul in mod repetat cu magazinul. Magazinul amant. As mai intelege daca ar fi un magazin de toale, de parfumuri sau de pantofi. Dar un magazin alimentar?
  Oare barbatii care isi fac acolo cumparaturile sunt gay?
  Sa nu va para rau ca nu ati facut-o voi; nu-i timpul pierdut; puteti veni cu varianta magazinul amanta. Si apoi sa ruleze ambele spoturi in paralel, pentru toti cumparatorii, barbati si femei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *