1. Mai zgâmâiţi-vă pe fundul portofelului, şi gândiţi-vă că oricât de amărâţi sunteţi, din nefericire pentru voi (care aţi dori să fiţi cei mai nenorociţi de pe pământul ăsta), există alţii mult mai amărâţi. Vorbesc de copila asta, care sireaca nu are nici o vină pe sfânta lume că viaţa e aşa naşpa! Deci dacă puteţi şi aveţi plăcerea, donaţi, şi dupa aia, mai târziu, din rai, puneţi şi voi o pilă să intre şi Groparele p-acolo… că maaaaare nevoie o să aibe!

2. Pensiunea Râmeţ, locul unde vreau eu să mă mut la pensie, organizează tabără de chitară, tabără de actorie şi tabără foto. Informaţii – aici.

3. Night Elf ne spune în cunoştinţă de cauză despre Muzeul Aviaţiei, pe care unii îl vor văduvit de terenul de sub el. Io unu m-am inervat rău, şi aş scuipa voios nişte proiectile de uraniu sărăcit înspre ceva instituţii cretinoide ale statului.

4. M-am înscris la acest concurs. Cu postarea asta, adaptată.

5. Probabil cei mai mulţi dintre voi aţi aflat, până acum, de controversa iscată de Daily Cotcodac. Dar asta o ştiaţi?

6. Un student la comunicare îmi cere părerea legat de acest clip. V-o cer şi eu vouă, în numele lui.

Weekend fain! Io îmi voi cunoaşte mai îndeaproape viitorii mei naşi unguri, cu care sper să ard o beţie cât se poate de românească. Aşa să-mi ajute Dumnezeu! (şi uite aşa revenim la punctul 1, că d-aia am nevoie de voi! că Dumnezeu contabilizează păcatele astea, şi îşi face şi back-up!!!)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 18 comments

 1. Dorian Reply

  Clipul studentului nu mi se pare funny, iar linkul de pe Cracked e super. Ma gandeam ce naiba se intampla de nu vad dinti stricati in Anglia… :-))) Iar despre rezistenta franceza romanul nu VREA sa auda zilele astea. 😉

 2. artistu Reply

  Bai da popent esti ma “cetatean vajnic al cimitirului”! Auzi tu SCURTELE DE VINERI, cand noi restul zicem SCURTU’ DE VINERI! :))))
  P.S. Acum serios fiind:
  1. S-au donat 20 lei
  2. Io m-as muta in Cheile Rametului si acum, nu neaparat la pensie!
  3. Stiu de asta, ca am un baiat la servici care face scoala de piloti si care e mare pasionat de avioane!
  In rest noi sa fim sanataosi si la vara cald!
  Week-end placut! 😉

 3. Night-elf Reply

  Saru’ mana! Hai ca mai gasim si pt copila aia ceva pe fundu buzunarelor si te astept prin Bucale sa iti arat avioanele de la muzeu pana nu-l fac astia ANL-uri.

 4. Dan Ciulea Reply

  ma, filmuletu’ ala il stiu, e fain, l-am votat si am trimis si eu linku’ pe unde am putut ;)… a venit criza de participi la concurs…sau vrei o camera pentru a imortaliza marele eveniment? 😀 …sa ai bafta si un sfarsit de saptamana plin de momente interesante!

 5. strack Reply

  Gropare,bafta cu socrii,ca tre’ sa-ti faca profilul psihologic si restu’,sa vada si ei cu ce durere de cap sau ales 😀

 6. marius Reply

  Bine ca nu ne-au dat francezii avionul lui Vuia original 🙁

 7. Dragos B. Reply

  He, he, Gropare, bun link-ul de la Cracked, il stiam!

  Uite si ceva mai proaspat:
  http://cristianpaun.finantare.ro/2010/04/20/cum-si-de-ce-au-aparut-bancile-centrale/
  […] în urma Bătăliei de la Bévéziers din 1690, flota engleză condusă de amiralul Torrington este învinsă de flota franceză condusă de amiralul Tourville care a reuşit să scufunde şi să captureze 15 nave engleze. Rămas fără flotă, regele Angliei William al-III-lea şi Regina Maria a II-a […]
  http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Beachy_Head_(1690)

  Simpatica ofuscarea asta romaneasca… :))
  De parca grosul cetatenilor romani plecati acolo si cunoscuti publicului larg ar fi format din academicieni…
  Ma gandeam la polonezi, ca ei au devenit renumiti prin instalatorii lor… … …

 8. Fane Brutalu Reply

  Cu mare jale mă pregătesc de pe acum să caut subtitrări pentru blogul gropăresc de după nuntă. Adică post-mortem, deşi suspiciunea mea cea mai mare este că Gropăresciana va intra într-un rigor mortis draculian de îndată ce va intra în rândul celor suguşaţi cu şaiba de gâtiţă. Asta ie, a fost frumos cât a durat, de acu vă veţi aminti de Groparu şi cum scria el toate cele câte îi treceau prin cap în timp ce vâna gândacii din baie. Cum spunea Charlie Chaplin: FINIS

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *