1. Acum câteva zile, salutam festivalul Untold care a reușit să lase Centrul de Recoltări de Sânge de la Cluj fără recipiente pentru donatori. Mno:  Fundația Vodafone a reușit să renoveze 8 centre de recoltare de sânge din țară, inclusiv cel de la Cluj. Și au și cheltuit vreo 350.000 de euro în acest proces.

2. Apropos de Untold, dacă sunteți acolo, nu ratați proiecția filmului Transylvanian Dragon al lui Sabin Dorohoi, în zona ”Pădurea Fermecată”, de la ora 22:00. Filmul ăsta ne promovează patria mai mult decât anumite bugete ale ministerului de resort și este realizat din fonduri private.

Transylvania Dragon from Sabin Dorohoi on Vimeo.

Extreme sports in the land of Dracula: an old legend from TRANSYLVANIA tells about a man who could float in the air! In 1638, a man walked on the tightrope at great height in several cities in the land of DRACULA! 377 years after, an acrobat decided to tread in his steps.

3. Printre nenumăratele reproșuri pe care i le voi aduce Gropărelului (la mine în familie, să reproșezi lucruri celor dragi este sport național!), dar pe care el nu le va auzi niciodată, se numără și un tur al orașului Cluj organizat de Heineken la care eu nu am putut lua parte.

Din două motive: 1. tocmai venise soacră-mea la noi, și urmau postări noi dacă mă aflam în preajmă, și 2. tocmai venise și Gropărelul, și nimeni și nimic nu-mi poate fura plăcerea de a mă da cu el pe biciclete pe malul Someșului! E clar, am îmbătrânit, sunt o cauză pierdută, mai am vreo 30 de ani și mă pensionez. Și, că tot veni vorba de Gropărel…

4. …Gropărelul a achiziționat ieri a patra căpușă de anul ăsta, dar prima primită în Cluj. În zona Parcul Rozelor, mai exact pe lângă Central Park Residence, se pare că a picat de pe o frunză fix pe spatele lui în timp ce al meu biciclea pe sub copaci. Deja nu ne-am mai panicat, dar e bine de știut și de verificat pruncii, oamenii și bloggerii când reveniți din peregrinări! Nicăieri nu sunteți în siguranță! Încuiați avutul, ascundeți văduvele, pârjoliți recoltele!

5. În seara asta, la București, arta iese din muzeu. Nu știu dacă din spate e liceu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. ces Reply

    Harr ! Cu Vodă în untold-sânge-dragon-haine-kef-capușă și-un muzeu ieșind păpușă, GropenCold, umor-pe-tușă ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *