1. Revine BUZZ!Camp (fostul Biz Camp) cu săptămâna educaţiei pentru studenţi în Bucureşti (5 zile de conferinţe şi workshop-uri, în 15-19 aprilie 2013) şi cu Caravana Nationala BUZZ!Camp: Timisoara (4 aprilie 2013), Iasi (11 aprilie 2013), Cluj (23 aprilie 2013), Brasov (25 aprilie 2013), Sibiu (27 aprilie 2013) si Galati (16 mai 2013). Tura trecută, în Cluj, am vorbit şi eu despre ce mult înseamnă să nu te laşi copleşit de greutăţi, iar din discursurile de acolo (Călin Biriş, Florin Roşoga, Andrei Mutu) eu zic că studenţii au învăţat chestii care nu se spun la şcoală.

2. Alex Negrea şi Andrei Roşca de la Spada vin la Cluj în 21, 22 şi 23 martie, pentru a face un training de Social Media pentru oamenii din companii. Alex ştie cam tot ce trebuie despre FB, iar Andrei e jupân în promovare, campanii, strategie. Dacă activezi în PR, publicitate, comunicare, e de mers!

3. În cadrul programului “Şcoala Altfel” (copywriterii ministerului i-au făcut rebranding în “Sa ştii mai multe, să fii mai bun!” – la minister se lucrează din greu, băăăă!), în perioada 1-4 aprilie, la Cora Cluj are loc un eveniment cu câinii Asociaţiei pentru Câini de Salvare Transilvania. Vă puteţi înscrie copilul de vârstă şcolară până pe 15 martie pe Facebook la unul din cele patru ateliere în care vor învăţa să lucreze cu cel mai bun prieten al omului – chestie care sunt convins că-i va da pe spate pe micuţi. Ce mai, m-ar da pe spate şi pe mine, ditamai hăndrălăul!

4. Carrefour sprijină Crucea Roşie. Retailerul a strâns, prin “Banca de Alimente”, alimente neperisabile pentru 15.800 de familii nevoiase din 18 judete. Să mai vedem din astea, zic.

5. Tabără foto pentru bloggeri, ediţia a patra, se va desfăşura sub auspiciile Instagram şi, dacă va fi numai pe jumătate la fel de faină ca ediţia austriacă la care am mers eu, va ru-pe. Va rupe! Detalii – în curând, când se dau mai departe.

6. Robert Antonescu s-a autopublicat pe sine însuşi pe Amazon. Felicitări şi la mai mare!

7. Votaţi Sibiu şi Bucureşti!

8. Priviţi şi voi acest nebun clujean. Da! Priviţi-l ce face!

9. Încheiem într-o notă optimistă: într-o lume în care lasagna de vită este, de fapt, de cal, băieţii de la Profi vând şuncă de porc din carne de pui de împărăteasă austriacă.

photo(4)

 

 

 

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. alunelu Reply

    Hai, ma, ca la Sissi eticheta e pusa pe bucata de alaturi, care are alt ambalaj si chiar s-ar putea sa contina urme de pui.

  2. Gigi Reply

    Excelente poantele lui Mircea ! Probabil că ,,victimele” sale nu cred asta , dar e tare fain !

  3. diana Reply

    :mrgreen: ultima “tanti” sau “nene” dupa spusele sale s-a nascut fara simtul umorului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *