1. TEDx, u remember? Discursuri ale unor oameni care au chestii de spus, dar nu au picat chiar toţi în pâcatul bloggingului. Tura asta, pe 2 iunie sunt invitaţi Mihaela Rădulescu, Dani Oţil fără Răzvan, Liviu Alexa cel candidat în Parlament, Laviniu Lăzar (producător media), Lucian Sârb (directorul editorial al Euronews); iar alături de ei evoluează artişti şi inovatori locali, sub egida “What’s the big idea?”

Şi o chestie tare cu schepsis: dacă aveţi telefoane dăştepte, vă puteţi înscrie la TEDx la jumătate de preţ dacă scanaţi QR codurile disponibile în Polus Center şi Iulius Mall din Cluj.

Detalii:

Site: http://www.tedxcluj.com/
Facebook: http://www.facebook.com/tedxcluj
Twitter: https://twitter.com/#!/TEDxCluj

(Mişule, hai, bă, odată înapoi din turnee şi pune-mi benăru ăsta pe sait!)

2. S-a lansat limonada Ciuc Radler, în care s-a turnat din greşeală şi nişte bere. Iar Simonei Tache îi place la nebunie. ROZZZZ!!!!!

3. Vă spuneam (dacă nu v-am spus, atunci urma să vă spun) de festivalul japonez de la Cluj din 28-29 aprilie. Aici aveţi nişte program cu workshopurile atelierelor, dar atenţie mare: Animé nu înseamnă ce credeţi, Manga nu înseamnă ce credeţi. Potoliţi-vă, pls.

4. A început Siemens Race.

5. Când vine weekendul?

(Update) – era să uit, mai ţineţi minte galeria de desene făcute de copiii aceia cu autism? Şi pe care nu le puteai deosebi de desenele făcute de noi? Acum le puteţi vedea pe toate pe Facebook. E… cum să zic, aşa, un pic emoţionant.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. Groparu Reply

  @ mihaita: eram sigur ca ai sa te legi de asta! Pai şi pe cine ai vrea să vezi, mo, pe scenă, pe Monica Tatoiu?

 2. Teo Reply

  Eu m-am bagat voluntara la Ted X. Si Monica Tatoiu de curand a fo’ pe la Cluj. Mno sa vina acum o data pe luna?
  Ce-i asta? Las’ sa vina si Raduleasca sa se dea mare ca-i tare si ne rupe fâșul.

 3. Vlad Reply

  Dom’le, eu am o problemuta cu site’ul dumitale. Se intampla sa deschid cate un post, si ma trimite la versiunea moubail, care e mega-deranjanta la ochi, si ma forteaza sa-mi pierd timpul mult-prea-pretios apasand inca o data pe maus pentru a vedea versiunea mobila.
  Daca gasesti disponibilitatea necesara de a-ti contacta divelopărul (na, am pus si-un diacritic), roaga-l din partea mea sa rezolve probleme de afisare pe Firefox Aurora 13.0a2, ca-i dau eu o bere cand ne-om vedea.

  Molto grazie, si alti tenori,

  Un cetitoriu.

 4. Groparu Reply

  Am notat asta, luna asta sper sa imi refac site-ul si scapam de problemurile astea – pana atunci multumesc frumos de feedback;)
  (berea developerului o beau io, daca nu te superi; multumesc, mersi)

 5. Groparu Reply

  @ Bastu: o avea el bube, da’ nu vorbeste prostii. Sau chiar crezi ca ai nimica de invatat de la el? 🙂

 6. mihaita Reply

  am o idee: cum ar fi sa faca un featuring Liviu Alexa si Raduleasca? (P.S. toata stima pt Liviu)

 7. Basty Reply

  @Groparu depinde ce topic prezinta. Daca e despre limbaj trivial si cum sa conduci afaceri in stil romanesc, butt of course.

  Sau poate am eu standardele prea inalte.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *