1. Comedica face 10 ani şi sărbătoreşte mâine, miercuri, în stil mare, cu stand-up la Casa de Cultură a Studenţilor. Aceeaşi Comedica cu locotenentul său Nicu Bendea. Acest Nicu Bendea (e de râs).

Bendea_resize

2. Weekendul ăsta, mare concert mare la Cluj: Deep Purple şi UB40. Deci vineri vom avea concurs pe blog, cu invitaţii, la tribuna aia oficială. Fiţi pe faza lungă!

3. Un site ardelenesc simpatic pentru învăţat gramatică. Ar trebui încă vreo 10 numai pe Cluj. Are şi Facebook.

4. Eu, personal, decât să merg la un curs de chimie, mai bine fac un semestru de japoneză. Din fericire, elevii chimişti de la liceul Emil Racoviţă din Cluj paticipă la Chain Reaction, un experiment concurs naţional. Să le urăm Bahrtalo!

5. Joi seara are loc la Cluj “Gala Excelenţei la Feminin”, un proiect al Asociaţiei Femeilor de Afaceri din Cluj, care îşi doreşte să le sărbătorească pe jumătăţile noastre mai puternice. Şi o să mă duc, fireşte, pentru că dacă oricare dintre femeile acestea de afaceri sunt şi mămici, cred că sunt lei paralei în business.

6. Vineri seara începe TIFF-ul în Cluj.

7. Un cantor haios.

8. Ştiu unde merg în următorul concediu! (mersi, Doru, de link)

 

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. alexnicolae Reply

    3000 ar fi vrut DA numa 500 au reusit.. Numa interpretez..:-)

  2. Van Frazier Reply

    Cu siguranta ca modul in care actioneaza barbatii pe timpul noptii nu mai e nici un secret pentru o femeie acum: iau cate ceva “la bord”, capul cel mare isi cam pierde autoritatea, iar cel mic preia controlul. Si, ce alt loc e mai potrivit decat un bar pentru a-i vedea pe acesti mici Einsteini in actiune?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *