1. Se caută donatori de sânge la Cluj pentru un caz de la oncologie. Sursă sigură. De regulă, când o asemenea situaţie ajunge pe bloguri, înseamnă că într-adevăr este vorba de un caz disperat. Mai multe informaţii la Sandu, telefon 0722221032. Dacă mergeţi (chestie pe care vă rog frumos să o faceţi) specificaţi că este pentru Cosmin Valentin Silvăşan. Aşa cum v-am mai spus, Groparu e cu alergie la tetraciclină şi i s-a interzis să doneze.

2. Mâine, joi, de la ora 19:00, marele şi pletosul Cristi Minculescu vine în concert la Cluj! Ofer o invitaţie gratuită de două persoane primului om sau femeie care îşi manifestă dorinţa de a merge, care poate merge şi care comentează la acest articol cu adresă de mail validă.

3. Brian Tracy vine la Cluj la conferinţa “Maximum Achievement” de pe 25 martie, la Grand Hotel Italia. Brian Tracy este specialist în sectorul business – îi consiliază pe unii dintre cei mai mari oameni de afaceri din Statele Unite – şi dezvoltare personală – este autor a peste 300 de cărți și programe video, inclusiv Psihologia Succesului, cel mai bine vândut program din toată lumea, tradus în peste 20 de limbi. Dacă vă înscrieţi la bilete Gold folosind codul de reducere „Groparu”, primiţi 20% reducere la la rezervări online.

4. Prietenul gropăresc Silvan, cel mai bun chitarist din România, din punctul meu de vedere, vrea să participe la Eurovision. Să-i ţinem pumnii!

5. O firmă din Cluj face soluţii pentru content curation cu inteligenta artificiala. V-am băgat în ceaţă? Este vorba despre un engine care îţi învaţă preferinţele şi îţi livrează conţinut personalizat. Mai multe informaţii – aici. Deja au implementat soluţia la ziarul mogulului. Băftoc, clujenilor!

6. Ce vrăji au mai făcut ungurii: l-au impersonat pe marele rege maghiaro-român Matia şi au răspuns la întrebările curioşilor în 6 limbi. Aşa, ca exerciţiu de multilingvism. Aşteptăm şi varianta tradusă:) În dreapta jos aveţi şi subtitrările.

7. În aceste momente în care se vorbeşte atâta de mult despre fata care a fugit la mănăstire, Muzeul Zoologic al Universității Babeș-Bolyai ne invită să dăm fuga la expoziţia de evoluţionism “Descendența speciei umane”, pe str. Clinicilor 5-7, deschis marți – vineri: 10-16, sâmbătă – duminică: 10-14. Prețul unui bilet este de 5 lei pentru adulți și 2.5 lei pentru copii, elevi și studenți. Mai multe informaţii pe www.darwinday.ro.

De fapt, nu e nevoie să fugiţi, puteţi mere şi încet!

Update: 7.1. Happy in Alba Iulia:

8. Vă las cu o duduie care cântă frumos – că tot vine ziua femeii şi ziua bărbatului:

PS: hai să văd câtă lume se prinde că azi e miercuri! (mersi la tevedeceii alerţi)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. Niculescu Ioana Reply

  Ce sa caute Bogdan la Cristi la concert? Lui sa ii dai bilete la Mandinga :- )))

 2. Bogdan Cristea Reply

  @Groparu Mersi fain 🙂
  @Ioana Nu ma duc la Mandinga … prea multe trompete 😀

 3. diana Reply

  Nooooo! Nu mai inchid veci pagina ta ca sa fiu pe faza :). Pana si mama vroia sa vina sa il vada pe Cristi. “Buna seara- prieteni”!

 4. Marian S Reply

  “De fapt, nu e nevoie să fugiţi, puteţi mere şi încet!“
  Pentru un site ardelenesc aceasta este o informatie redundantă. Părerea mea. :mrgreen:

 5. George Reply

  @Marian S: stiu, si noi ne speriem cateodata de ce in stare MediaServista! 🙂 Dureaza cam o saptamana-doua de utilizarea aproape zilnica pentru preferintele tale sa fie invatate cu adevarat. De exemplu, poate sa fie 80% din articole anti-Basescu, mie tot stiri de IT si Externe imi livreaza. Parca as citi alt ziar 🙂

  @Groparu: mii de multumiri si plecaciuni!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *