1. PR Beta. Inimoşii cimişoreni organizează una din cele mai coioase conferinţe de PR din România, ca să nu zic cea mai mare din patrie, că mi-e frică că iar vorbesc prostii. Pentru că ştiu cât de greu se organizează ceva zilele acestea în România (eu însumi mă aflu aproape de finalul unui lungi organizări a unui proiect colosal, despre care urmează să aflaţi în următoarele săptămâni), îi susţin şi eu cum pot: scriind despre eveniment, îndemnîndu-vă să participaţi (NU, dragi PR-işti wannabe, numai cititul din cărţi nu vă ajută, studiul pe Internet reprezintă numai jumătate din procesul de învăţare, trebuie să congregaţi şi cu alţii din industrie – de aia sunt bune Social Media Summit-urile, buey bloggeri, buey!) şi oferind o invitaţie foarte gratuită primului comentator de orice sex care îşi exprimă, mai jos de această postare, intenţia explicită de a o primi! Hai, frate, că-mi arde palma, o iau eu dacă n-o vreţi, jur!

La PR Beta îi veţi asculta pe Sorin Psatta (BBDO Group), Andrei Roșca (Agenția Spada), Clarence Ceniza (Agenția THEY), Victor Kapra (jurnalist freelancer), Cristian Manafu (Evensys), Bogdana Butnar (Google România), Alexandru Negrea (BCR), Flavius Bunoiu (Casa de Cultură Oradea), Dan Sântimbreanu (Siemens), Cristina Popescu (Romtelecom), Alina Crâncău (Farmec) și doi speakeri surpriză.

2. Da, da, ştiu: “ăia 2%”. Până să ajung în etapa în care să insist să-i donaţi viitorului meu imperiu ONG-istic, vă atrag atenţia asupra unui proiect care mie mi-a plăcut foarte mult. Prima clinică de recuperare oncologica din Romania, Clinica Nera, a debutat la initiativa domnului doctor Pavel Chirilă şi a primit 70% din finantare din fonduri europene, dar le mai trebuie încă 30%. În acest scop, acelaşi doctor Pavel Chirilă a scris o carte despre ce trebuie să mănânci ca să nu ajungi la Oncologie – un loc, dacă mă-ntrebaţi pe mine, destul de trist, în care nu e de dorit să ajungi în viaţă.

Fondurile din vânzarea acestei cărţi vor fi direcţionate către construirea clinicii.

Mai multe detalii – aici: http://clinicanera.ro/ro/carte. Iar dacă doriţi să donaţi 2% din ce aţi asudat un an întreg şi pe care oricum vi-i ia statul, click AICI! Şi daţi click şi pe Facebook, că ajută.

3. Continuăm cu un caz umanitar semnalat de Petreanu:

Tati, tati, nu mai pot! Nu mai pot sa scap de durerea asta! Zi-i lui domnul doctor să-mi dea ceva că nu mai suport!

Donaţi, mă, 2 euro până vineri! Acum luaţi telefonul în mână şi formaţi 848! E chiar aşa de greu? (nievastă, te rog eu donează în numele familiei, că de pe telefonul meu nu vrea să primească, şi pace!).

4. Concursul nostru în colaborare cu evocomputers, în care puteaţi câştiga un laptop bijniţ, intră în etapa a doua. Aceea a nominalizărilor. Mâine, juriul va delibera, apoi vă vom invita să votaţi cele mai bune poveşti. Ar delibera bietul juriu acum, dar este ora 00 (zero zero trecute) şi a beut prea multă bere franţuzească. Da, din aia de la Mătuşa Luşca.

5. Ca să încheiem într-o notă optimistă, stau şi mă întreb: ce mai caută, domnilor, Julică la Daily Cotcodac, din moment de Simona Catrina scrie aşa de bine?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. mariusrusu Reply

  Gropare, dacă nu-i târziu, mă bag eu la invitația pentru PR Beta. Am fost și anul trecut, dar anul acesta se anunță o ediție mult mai bună.

 2. Cami G. Reply

  1. Felicitari, mariusrusu!
  2. Cumparam carte (chiar cautam ceva de genul asta). Mersi!
  3. Done!
  4. De acord cu tine. Mi-e draga tare Simona Catrina!

 3. Cami G. Reply

  Awww! Nu io am fluierat in biserica, parol! De ce-s la moderare, spamuri ori alte subsoale 😕

 4. Cami G. Reply

  Domnu’ Groparu, am v-o doo (acelasi de 2 ori) comentarii prin “pubela” dvs., daca le gasiti, poate aprobati unu, sa nu zica lumea ca-s dusa cu pluta (mno, nu c-ar fi departe de adevar, da’ de ce sa stie toti?!).
  Multam fain! :mrgreen:

 5. Cami G. Reply

  @RoseN, ai, ai aiiii… se eu te pego! Daca te scot la un “citric” 😉 , can’ oi veni la Cluuuuj…. :mrgreen:
  Pe Julica n-am cum sa nu-l iubesc, mo, ca-i dihorean d-al meu, d’aci , din Bins. Deci, implicit e cu love. 😀
  (Gropare, am mintit cand am zis ca nu mai comentez. :mrgreen: )

 6. Cami G. Reply

  =))
  Acuma sincer, meri bine cu cafa de dimineață. Și mi se tăt lipește cate un zâmbet pe meclă de rămâne acolo tătă ziua. Și-i fain! 😀

 7. Grig Reply

  Cred ca juriul a cam trecut de la bere frantuzeasca la cognac moldovenesc … ca cam intarzie!

 8. Ioana K-Man Reply

  Cred ca s-o stricat laptopul ce trebuia dat la bloggeri. Sau s-o hotarat juriul sa nu mai dea nimic la asa bloggeri naspa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *