1. Crucea Roşie Română şi Colgate, care sărbătoreşte anul acesta 20 de ani pe piaţa românească, au semnat un parteneriat în care doresc să vă facă să zâmbiţi! Dacă faci upload la o poză cu tine zâmbind pe pagina de Facebook a campaniei, dacă vei comenta acolo, vei face Share sau Like, atunci Colgate donează Crucii Rosii Române câte un un produs de îngrijire orală, care va fi daruit, mai departe, unui om care are nevoie de el dar nu şi-l permite. Ştiţi că suntem pe ultimele locuri în Europa la pastă de dinţi folosită pe cap de locuitor? Vă rog frumos, HAIDEŢI SĂ-I FALIMENTĂM!!!!!

2. Dacă vă place marketingul, inclusiv cel online, aflaţi că în 18 octombrie va avea loc, la Bucureşti, conferinţa Leaders in marketing. Iar aici aveţi nişte resurse moca, dacă vreţi să ştiţi mai multe.

3. S-a redeschis sediul Vodafone din piaţa Unirii. Acum poţi plăti la orice ghişeu factura, şi e mai aerisit.

4. Neobosita Revista Biz scoate top 50 cele mai zdravene branduri româneşti. Pe primele locuri – Borsec, Gerovital, Dorna, Poiana, La Dorna. Hai, Farmec, Banca Transilvania şi Napolact, la anu’ să vă vedem pe toţi pe podium!

5. Am dat un interviu despre telefonul gropăresc aici. Tartorul site-ului a primit documentul cu hibe (uşor corupt, susceptibil de DNA), şi când i-am atras atenţia că sunt unele greşeluţe în text l-a luat la purecat şi corectat chiar dacă era sâmbătă noaptea. Aşa se face blogging, fraţilor.

6. Apropos de cum se face blogging, în Cluj a apărut o invazie de afişe despre un blog care vrea mai mult. Un blog care-şi face reclamă pe stâlpi – din centru până în Mănăştur. Partea cu bloggerii care-şi fac reclamă propriului blog e o chestie rară (eu, personal, nu prea am avut curaj să ajung la nivelul ăsta). La prima vedere nişa era OK, mesajul era OK (eu, unul, aş fi scris cu litere mai mari numele blogului), dar apoi, când am vizitat blogul cu pricina (www.viatainmainiletale.blogspot.ro) am văzut că ultima postare este pusă în… 27 august. Nu e păcat?

7. Şi când am fost la socri weekendul trecut nu am putut să nu regret că nu pot asista la vernisajul acestei expoziţii intitulate sugestiv, cum altfel, “Mândrie şi beton”.

Atât! Mâine nu ştiu ce oi scrie, da’ sigur ceva oi scrie io.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Groparu Reply

  @ ady: pfuai, ma! Deci e serioasa treaba! Amu-s de-a dreptu’ curios.
  @ demo: Cluj. Cluj. Am scris, dar apoi au aparut extraterestrii si mi-au furat din litere.
  Pe bune amu.

 2. daniela Reply

  Omul curajos cu invazia de afise a postat deja. Te-o fi vazut ca ii reprosezi intarzierea :))

 3. marian Reply

  ce beton e tipu, jur. asa articole, atat de motivationale nu am gasit la nimeni. m-a salvat oarecum de la o depresie uriasa. si cum zice daniela a postat ceva nou. VIATA IN MAINILE TALE ROCKS THE CITY. 😛

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *