Am o tonă de chestii importante despre care ar fi trebuit să scriu de o săptămână şi ceva! Dar aşa e la final de an, totul explodează ca la revoluţiile de iasomie!

1. Blogosfera clujeană nu mai poartă de multă vreme pempărşi. Sigina, bloggeriţa care scrie despre frumuseţe şi beauty şi vopsele de unghii a făcut un foarte, foarte mare pas în sus, după care a mai performat şi un salt în faţă: este prima bloggeriţă din România care lansează pe piaţă un produs cu numele ei – nume pe care, între timp, şi l-a făcut marcă înregistrată. Este vorba de un produs care măreşte genele fetelor denumit, omonim, Sigina LE: nu omonim, ci Eyelash Enhancer, gama e Sigina Cosmetics, da? Pe care îl puteţi achiziţiona direct online, de pe site-ul dumneaei, la preţul de 79 de lei + transport (preţ valabil pe perioada sărbătorilor, dupa aia costă altcumva).

Marketarea brandului Sigina mi se pare o super idee şi, din câte mă pricep eu la cosmetice, nu prea există aşa ceva pe piaţă; aşa că dacă doriţi să fluturaţi din gene ca din evantaie, fetelor, dragelor, siginizaţi-vi-le! Voi, masculi, să ştiţi că nu măreşte şi alte chestii, că deja am întrebat; dar vi s-ar putea mări dacă vă plac genele lungi la ochi de iubită. Sau secretară.

2. Apropos de blogosferă, tovarăşii Ciulea şi Cristi Gog (pe care îl vom susţine la Românii au talent, când vine vremea) şi mulţi, mulţi alţii au făcut o mega campanie pentru nişte bunici fără nepoţi, denumită Nepoţi de Crăciun (poză jmanglită de la Ciulea; m-am gândit să îi dau jos watermark-ul şi să-l pun pe al meu, şi apoi să aştept să mă sune să-mi ceară socoteală; că aşa îmi fac io minute pe prepay, cu Ciulea).

Au strâns peste 200 de pachete pentru nişte seniori singuri şi le-au donat – nu înainte de a face mega show. Ia uitaţi-vă de flash mob s-a săvârşit în Polus (io tot m-am înduioşat când am văzut)!

În nemernicia mea, ca un câine turbat, nu am putut participa la eveniment pentru că era singura zi în care l-am putut primi la masă pe Uţu, vecinul din Germania al sorei, aflat în vizită fuljer în Romunica; şi era musai să mă întâlnesc cu el, că i-am dat un DVD cu nunta soru-mii, digitalizată de pe casetă video de marele Palatkas (se pronunţă cu ş la final, bă!) care foarte mult s-a distrat vâzîndu-mi freza pe care o aveam eu în anii ’96. Şi apoi o trebuit să mă duc să o iau pe soacră-mea din autogară, că o venit să ne vadă; şi ea nu se bucură când o las să aştepte în frig 4 ore, nu, ea deloc nu se bucură!

Felicitări! Am zis felicitări? Scuze: O TONĂ DE FELICITĂRI! Anul acesta mi-am dorit, dar nu s-a putut; dar la anul poate îmi iau inima-n dinţi şi chitara în braţe şi le trag bunicilor un mic concert de falseturi din repertoriul meu cu Gil Dobrică, Irina Loghin (“Gropaaaaaarule nemernic…”) şi Jică Petrescu. Numai sănătoşi să fim!

3. Shoebox. Neobositul Ciulea. Atât!

4. Dacă – Doamne fereşte! – aveţi probleme la oncologie, aflaţi că există un ONG care vă poate ajuta MOCA să treceţi mai uşor peste trauma inerentă. Mai multe – aici: www.informatiicancer.ro.

5. Mulţumesc foarte frumos tuturor celor care m-au cadorisit cu şpăgi de blogger: The Practice (nievasta o zis că mă sugrumă cu punga de la pufuleţi), Danone şi Standout (nievasta o zis că-mi sparge borcanul de zacuscă în cap), Polus (nievasta o zis că-mi bagă agenda pe gât şi mă pune să înghit!) precum şi alţii. Cum ar fi Raul, la punctul 6 de mai jos!

6. Aşadar, la SMS Cluj, Mr. Raoul şi sinistra lui Nebulănoasă mi-au trântit un tablou cu mine, bă! (pe care nievasta o zis că mi-l face guler). Să-l arăt Gropărelului dacă vreau să-l văd cum plânge. Făcut la mare artă, pictorul nu a reuşit, totuşi, să mă facă să par cu mult mai frumos decât dracu’, pentru că nu putea minţi cu pensula într-un asemenea hal, da?

Ce ziceţi, seamănă cu poza asta cu mine de mai jos?

Cadoul l-am primit pentru a sărbători cum se cuvine lansarea la apă a firmei Rauleşti de personalizare de interioare. De care poate aveţi nevoie, dacă vreţi ca interiorul vostru să aibe o personalitate! Sau chiar două! De ce nu? Firma Raulului web 2.0-uieşte pe Facebook şi pe Twitter, aşa cum şede bine oricărei cooperative în anii ăştia în care ne rugăm ca mayaşii să fi greşit calendarul.

7. Sper să nu fi uitat ceva important! Sper… Doamne-ajută! Pentru sărbători, vă las să vedeţi un interviu video făcut de mine cu o tanti foarte cool care a stat într-o insulă de canibali, într-un demers antropologic. Deci foaaaarte cool tanti!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

  1. sigina Reply

    vai ce frumos e video-ul de la nepoti de craciun, eu am ajuns doar la stragerea cosurilor 🙂 foarte foarte fain 😀 multumesc groparele si pentru cuvintele frumoase 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *