1. Mishu (designer de site gropăresc şi cântecaci de calitate) vrea să cânte în deschidere la Bon Jovi. Ca să-l conving pe Mishu să-mi mai facă şi cioara aia de pe Dacia din headerul site-ului care să se găinăţeze la click şi să-mi toarne şi versiune mobilă pentru www.groparu.ro, aş aprecia dacă aţi da cu votul. Da, dând click aici (ăsta e primul abuz).

2. Unicef s-a înhămat la lupta împotriva malariei. În ideea în care în Africa un copil moare la 30 de secunde de malarie (e mereu alt copil, deci nu băgaţi voi duma asta ieftină, că am scris-o eu), aflaţi că boala este 100% tratabila si poate fi prevenita, iar o simpla plasa de tantari tratata cu substante chimice care-i poate proteja pe copii costă doar 7,5$. Puteţi ajuta vizitând sustineunicef.ro, unde se strang si donaţiile, precum şi pagina de Facebook Sustine UNICEF, unde puteţi afla impresii de la echipa de Unicefi România aflată în Angola care trimite foto + impresii + poveşti de la fata locului (ăsta e abuz în faţa lui Dumnezu, care mă va trimite în rai după moarte pentru că sunt cumsecade) (I don’t think so!, şi-a spus God când a citit asta).

3. Revista COMICS a ajuns la ediţia cu numărul 4, care reuneşte în paginile sale 20 de artişti amatori şi profesionişti, plus interviu Fredo&Pidjin, plus altele, inclusiv Legendele Dacilor. Şi pentru anunţul ăsta, Smoking Cool Cat mi-a promis că mă mai ajută cu câteva caricaturi, este, pisoiule? Dar mai întâi am să vă arăt prima caricatură pe care mi-a făcut-o, dar asta mai încolo, când avem o zi cu pană de inspiraţie (ăsta a abuz de pisici care fumează).

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *