Sâmbătă dimineaţă plec să mănânc ciresă la mătuşa Luşca – o ştiţi, e aia cu copiii în Franţa (spre deosebire de mătuşa Ţâca, ai cărei copii sunt în Italia şi care creşte căpşuni). Aşa că nu voi fi aici la dezvelirea acelei cutii mari din piaţa Unirii; dar până atunci, sper că ştiaţi că…

1. Julică de la Daily Cotcodac nu e tâmpit, da?

2. Mi-a picat în mână direct din căsuţa de mail un documentar făcut de un clujean pe cât de tânăr, pe atât de talentat, despre oamenii care creează viori din lut, mamă, că de-aia le zice lutieri, mamă. Numele său este Matei Pleşa, şi aici este canalul său de youtube.

Brava! Oameni ca el ridică Clujul şi ne vor plăti nouă pensiile din off-shore-uri.

3. O expoziţie de poveste cu Palatul Şuţu şi verişoară-mea, Radu Bădoiu şi Adrian Petrişor. În scop umanitar.

4. Fete cu etichete.

5. Update: Ca de obicei, am senzaţia că am uitat să scriu aici o chestie deja promisă cuiva. Memo help plus cu gingko şi bere, vă rog! Mi-am amintit: citiţi articolul ăsta ellunetist (recomandare gropărească).

6. Pentru că plec la ciresă, nu apuc să îmi duc Gropărelu’ la primul maraton de 200 de metri din viaţa lui! La Polus (căruia îi re-mulţumesc încă o dată din nou iarăşi again pentru că ne-au sprijinit trup, suflet şi sfânt duh în realizarea filmului Usturoi). Ar fi fost fain şi ne-am fi distrat:) plus că, dacă ar fi fugit nievastă-mea după mine să mă pună să dau cu aspiratorul, sigur aş fi câştigat eu la categoria 60+.

Să aveţi un weekend frumos, şi staţi aproape de soare. Adică de mine, hehe, ce tare sunt eu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *