Îl lovesc din nou, cu sete, o dată şi încă o dată, cu picioarele în burtă. E întins pe jos, pe frunze, şi se chirceşte ca un vierme.

Deja mă dor picioarele de cât am dat în el. Simt cum îmi zvâcneşte degetul mare de la piciorul stâng, mai demult fisurat într-un mic accident.

– Lasă-l, zice Zicu, încercînd să mă oprească. E terminat, îl omori.
– Dă-i pace, ajunge, se bagă şi Gaben, care ţine de şase să nu vină careva. Îl lăsăm aici aşa cum e, hai să merem acasă, nu vezi că abia mai respiră?

Nu le pot răspunde, respir greu, sunt transpirat, gâfâi cu putere de parcă alergasem la maraton. Inima îmi bate în tâmple ca nebună. Sunt furios ca un taur.

Îmi scrâşnesc dinţii în gură şi văd roşu în faţa ochilor. Nu mă credeam în stare de atâta violenţă împotriva unui om, împotriva unui seamăn de-al meu care are, ca şi mine, rate, familie, probleme şi şefi. Nu credeam că pot să mă comport ca un mafiot de film de duzină american, nu ştiam că vederea sângelui mă va întărâta şi mai tare. Simţeam cum mă devorează furia, o furie mută, cum îmi scapă mâinile de sub control, cum îmi vine să-l sugrum şi să-l scuip pe ochi în timp ce-l sugrum, să-l dau cu capul de pietrele şi copacii din pădure, să-i dau să înghită pământ în timp ce îi sparg dinţii cu şurubelniţa, ia de aici, sugaciule, lichea, porcule! Curvă masculină, curvă, curvă! Faci orice pentru bani, nu? Chiar orice? Curvă!

– Hai, bă, iartă-l. Şi noi, bloggerii, scriem porcării.
– Bă, da’ noi nu am făcut o facultate ca să fim proşti! Noi, dacă suntem proşti, suntem proşti că aşa suntem noi, nu că vrem să fim proşti! Nu noi îndobitocim populaţia, nu noi îi băgăm pe gât ştiri cretine, evenimente de doi lei şi cracii ultimei curve a nu ştiu cărui fotbalist! Gura mamii lui, aprindeţi pungile, să-l picur cu nailon încins…

Iau punga arzîndă şi picur pe el. Nailonul încins sfârâie pe trupul lui, iar el răcneşte de parcă este devorat de lupi.

– Zi, mă presar de căcat! Zi! Mai scrii titluri cretine în ziar???

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 19 comments

 1. dongabone Reply

  Oooo, da!!! Cata dreptate ai, frate. Apropo`: ai observat ca in ultimele doua luni nu poti sa te mai misti de pasarici? Toate site-urile, toate ziarele, serioase sau neserioase ne asalteaza cu tot felul de vedete si ”vedete” surprinse de paparate cu pasarica la vedere, ca sunt autohtone sau nu… Bai, e un miros de pasarica pe laptopu` meu de mananc numai peste, ca sa anihilez duhoarea. Baga-i si un litru de benzina pe gat la jigodie !!!

 2. Adrian Deac Reply

  … mai pune un litru de benzina si de la mine! Sau stai ca-s multi! Am in beci doo damigene de 40l… mwuahaha! Sa ajunga la toti ca e oferta!

 3. Alex Reply

  … usor usor nu irosi poloboacele pot fi folosite eficient dupa ce blochezi usile la 10-15 redactii…

 4. Probiu Reply

  Cred ca n-ai terminat articolul…Ziaristul iti raspunde “Daca noi oamenii am putea….” :)))

 5. Nevi Reply

  Da-i! Da-i pana-ti versi toata frustrarea, arde-l! Rade-i genele si lipeste-i degetele cu superglue. Da-i pana te simti bine…

  Ca el mai sunt sute daca nu chiar mii, ai de unde alege saptamana viitoare. Mai trist e ca sunt mii care abia asteapta sa mai dispara unu’… poate poate le apare si lor numele acolo in ziar, acolo, intre pasarici.

 6. Suminona Reply

  Daaa.. si io pot sa jur ca voi ati fost la pescuit cu mine la balti , dar nu mai tin minte exact din cauza la palinca … clar mai dati un ghiont si din partea mea …

 7. Groparu Reply

  @ Zicu: şşşş… câţiva dintre noi nu trebuie să intre la zuhaus, ca să ducă mai departe cauza!

 8. adelinailiescu Reply

  Daca-ti pui neste ghete zdravene,nu d-alea made in China, sa nu te mai doara destele de la picior, poti sa incerci si cu un teveu, sau macar cu unele canale.Asa,sa se tavaleasca-n chinuri ca mi s-au strepezit dintii de atatea telenovele,boliuduri si cancanuri.Da-i,GROPARE, da-i fara mila sa se bucure si sufletu meu…

 9. mixy Reply

  😀 😀 😀 ești mare !
  Numai tu puteai descrie furia poporului cu atâta poftă moralizatoare !…. Jos pălăria ! 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *