Cele două evenimente caritabile coapte la Cluj și care au prins anvergură națională și internațională, adică ShoeBox și Nepoți de Crăciun, continuă și anul acesta. Bravo, Valentin Vesa, Dănuț Ciulea și Cristinel Gog! Și… și voi puteți ajuta!

Nepoți de Crăciun: duminică, 11 decembrie 2016 (zi în care sper să mergeți la vot!), nepoţii strâng alimente pentru bunicuţii din centrele de zi. Deci musai faceți-vă drum în Polus/VIVO! de la Cluj și lăsați ce și cât se poate, pentru că anul ăsta nepoţii vor să dea 2500 de pachete (!). Dacă doriți să ajutați, o mai puteți face dacă dați clickaici.

ShoeBox (cadoul din cutia de pantofi) strânge pachete pentru copii. Adună chestii de trebuință pentru copiii amărâți (lucruri de toaletă, jucării, hăinuțe noi/curate, ORICE) și caută punctul de colectare cel mai apropiat  de tine.

VOTAȚI NEPOȚI DE CRĂCIUN ȘI SHOEBOX!

Pe lângă asta, mai avem o campanie care dorește să-i ajute pe oamenii cu dizabilități să facă mișcare. Orice persoană cu dizabilități care dorește să facă mișcare își poate lăsa datele de contact pe site-ul Mișcării de Eliberare, iar cea mai apropiată bază sportivă/sală de sport va lua legătura cu aceasta în cel mai scurt timp.

Aici au pagina de Facebook.


(film realizat de Matei Pleșa)

Și am păstrat ce-i mai bun pentru final: prietenul meu Zolty face minuni. MINUNI! Poate puteți ajuta și voi 🙂

Update: spectacolul de Crăciun ,,Care-i Fruntea?”, organizat de Organizația Studenților pentru Turismul Românesc, la Aula Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, în 14 decembrie 2016, începând cu ora 18:30 (gata, nu mai pun virgule!). Intrare liberă, donațiile se vor dona către ”Salvați Copiii”.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *