Pe planeta mea există două feluri de chitariști:
1. cei care, odată ce pun mâna pe chitară la o petrecere, nu o mai lasă din mână, surzi la mârâiturile celor din jur, și cântă numai ce doresc ei, pradă fălcilor de crocodil ale celui mai galben narcisism (care, la ei, este mai mare chiar decât la bloggeri!);
2. cei care cântă de plăcerea lor și de plăcerea altora. Cei care se uită în ochii celorlalți când le cântă și se bucură de bucuria lor. A, și pasează chitara mai departe și celor mai puțin dotați, chitărește vorbind, ca pe o sticluță cu băutură rară, magică, menită să încălzească pancreasul invitaților.


El este Ionuț Tecuceanu, directorul celei de-a doua categorii.

Pentru Ionuț Tecuceanu, chitara este o prelungire de cubitus.

Acum câțiva ani, și-a dat seama că și inima, și prelungirea de cubitus cântă altă melodie decât cea a meseriei de PR, așa că și-a luat lumea în cap și a plecat să-și găsească destinul.

Și acum, după câțiva ani de busking (cântat în stradă), Ionuț face pasul decisiv către o carieră în domeniul muzical: strânge bani ca să scoată primul album.

Pe Kickstarter.

Știu, pe lumea asta sunt mii de copii cu cancer, mii de bătrâni abandonați în azile, școli care trebuie renovate și spitale în paragină. Dar avem nevoie și de frumos în lumea asta. Iar cei 7000 de euro de care are Ionuț nevoie (și din care s-au strâns deja 700) nu reprezintă o sumă imensă.

Puteți investi și voi în muzica adevărată aici, unde puteți afla și întreaga poveste. Durează 3 minute.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. Ionut Reply

    M-ai uns la suflet! Mulţumesc mult de tot, Radu, atât pentru cuvintele frumoase, cât şi pentru susţinere. Mă-nclin. 🙂

  2. Ramona Reply

    Multumesc pentru ca ai impartasit cu noi proiectul asta frumos. Am donat si eu… un pic. De la mine mai putin, de la altii sper mai mult, o sa se stranga banii:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *