Asta e viața, unii oameni sunt golani, curve și miniștri ai transportului (sau toate la un loc) chiar dacă părinții nu le-au plecat în străinătate.

Și, pentru că Ioan Rus a uitat că românii au plecat dincolo la muncă tocmai din pricina pesedeurilor, pedeleurilor, peneleurilor și ioanrușilor, trebuie să vă spun asta: soția unui prieten se plimba pe stradă cu pruncul din dotare, când țânca unor români plecați în Spania, crescută de bunică, i-a sărit în brațe și a-ntrebat-o, exact așa cum făceau copiii de la casa de copii:
– Tanti, vrei să fii mămica mea?

În rest, vedeți că s-a schimbat ministrul transporturilor, deci se va schimba și strategia de autostrăzi (cea mai frecventă glumă la Bruxelles este ”care-i strategia de autostrăzi a României luna asta?”).

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. cristi Timisoara Reply

  Si doamna Daciana lucreaza in strainatate…..cum care Daciana ..!?…sotia lui puie monta..

 2. ErRon Reply

  Ăsta vorbeşte, nenorocitul ăsta care şi-a tras-o cu Laura Andreşan!
  Multă nesimţire poate zace în mitocanul ăsta din Cluj!

 3. lucian sima Reply

  Tare mi-ar place sa al mai intalnesc,cand vin in Romania. O uitat ce fieste mai facea pe la “Milenium”..acolo in varf de munte unde nu ai vedea nimeni….

 4. lucian sima Reply

  Era,cel putin acum 12-13 ani,cand munceam eu acolo, dar era un om educat cu bun simt,sa stii ca am avut o parere ff buna de el. Vad ca s-o schimbat foarte tare,si in august,cand vin acasa sper sa al vad sa ai bat obrazul si sa ai spun ca e unul din cei mai nenorociti politicieni din cate a vazut Clujul! Nu ne pot jigni in felul asta pe toti cei care am emigrat, si pot sa ai arat(nomina) salariul meu pt care trag zi si noapte! Normal ca toti ne-am intoarce acasa,dar ce perspective ne ofera?….nimic…zero. Apropo …la votare in Barcelona,eram si noi cu neveste si copii,acolo….am sperat ca se va schimba ceva….si inca tot speram! Sa ne vedem la o bere in august,in Cluj! Cu respect Lucian Sima

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *