Fiu-meu, în timp ce ne uitam la știrileprotv (măcar azi știam că nu vor începe cu violuri de babe și crimele înfiorătoare pe fondul consumului excesiv de alcool):
– Dăncilă??? Ce nume e ăsta?
– Păi… așa o cheamă pe tanti asta, fiule.
– Dăncilă? Ăsta mi se pare nume de băiat.

Ce mi-aș dori tare mult să înțeleagă românii: băi, în viață nu primești ceea ce crezi tu că meriți. Eu, de exemplu, mi-am dorit tare mult să mă însor cu Claudia Schiffer și să am un Bentley Jaguar, și am crezut că tărie că le merit; dar tot numa’ pe nevastă-mea am putut-o fraieri să se mărite cu mine, iar de condus conduc un Opel Corsa de vreo 12 ani. Asta e.


Biata de ea, i-am frânt inima când m-am însurat cu alta

Așa și cu Iohannis. E bun și Iohannis, e bun și Opelul. Depinde câți bani ai, depinde ce nevoi ai, dar dacă tot am ales mașina asta, apăi m-am lăsat dus de ea la mare fără să o-njur și fără să mă aștept să depășesc Bentley Jaguare pe Autostrada Soarelui. Și dacă e vorba de declarat dezamăgirile, mi-e și frică s-o întreb pe nevastă-mea ceva la capitolul ăsta.

Mai este ceva: dacă toți care au votat cu Iohannis s-ar fi înfățișat și la parlamentare, poate acum ar fi arătat cu totul altfel peisajul politic. Dar nu au făcut-o. Și acuma nu mai ai loc pe Facebook de cât de scârbiți sunt toți.

Și încă ceva: Băsescu făcea o groază de gălăgie la Cotroceni, și tot nu reușea nimic, deși avea ditamai partidul în spate. Iohannis nu are pe absolut nimeni în spate (USR tocmai l-au mușcat de fundic, iar PNL-ul nici nu mai ține minte de când nu s-a mai raliat în jurul lui), și nu știu ce altceva ar putea să facă decât ce a făcut până acum. Să nu uităm, totuși, de vizita în State, când Trump a liniștit întreaga planeta cu reafirmarea sprijinului pentru Art. 5 al NATO, plus relațiile bune cu Merkel, Macron și Juncker, plus momentul Cioloș – și poate or mai fi de zis. Da, și-ar putea îmbunătăți discursul ăla de droid cu cel puțin 90%, în rest face ce poate ca să nu-i întrerupă pe pesedei când fac greșeli. Oricum, în legătură cu legile justiției știm cam ce crede.

Ce am mai putea face noi? Păi, e simplu: într-un război pierde cel care lasă lupta primul. Eu unul mai am resurse, că-s căpos. Dacă mai aveți și voi, săpăm tranșee și ne pregătim de încă o iarnă pe front.

Închei prin a vă spune că oricât ați fi de triști, de supărați și de disperați că prezidelul a numit-o pe Vasilica Dăncilă premier, nu sunteți nici măcar pe jumătate la fel de triști, de supărați și de disperați ca înșiși pesedeii care au propus-o. Exact, și ei sunt mai triști, mai supărați și mai disperați ca noi tocmai pentru că ăștia știu exact cât o duce capul pe doamna Dăncilă, și le cam stă Moëtu-n gât.


Via Utopia Group

PS: Foarte frumos a scris Petreanu, citiți până nu interzic ăștia și blogurile.

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. sow Reply

  Capos, capos, dar uita-te mai bine la Barbie din Videle. Sigur are buletin fata-verso.

 2. mirela Reply

  Ecaterina Andronescu, Rovana Plumb, Olguta Vasilescu, Gabriela Firea, Sevil Shhaideh, Carmen Dan la prima strigare, impreuna cu celelalte consiliere de prin ministere, directii etc., toate foste sau actuale in administratia centala, la Bucuresti. Spuneti-mi, va rog, cel putin tot atatea nume sonore de politicieni psdisti, barbati, implicati in administratia centrala, eu chiar nu stiu pe moment niciunul. S-ar putea sa fie meritul lui Dragnea ca a impins in fata numai organizatia de femei, el este fiu de militian si daca va uitati la aceste doamne sunt exact prototipul nevestelor de gradati, ele tin casa in mana si ii tin si pe militieni din scurt, stridente si lipsite total de indoieli. In urmatoarele luni o sa asistam la tangoul pesedistilor barbati din administratiile locale cu pesedistele din administratia centrala. O sa fie de groaza, linguseli si pupaturi de maini versus injuraturi si remarci sexiste. Astept “grupul de la Cluj”, chiar nu pot sa-i intuiesc evolutia in acest context :))) Ce feerie va fi pe 8 Martie!

 3. remus Reply

  nasol.
  tu te uiti la stiri?
  daca ai vreme, hai la mine la santier ca iti ocup eu timpul =)))

 4. santamanta Reply

  bun privitul prin ochii celor care pun stampila consecvent la rubrica PSD , care nu stiu cat de entuziasmati ar fi fost ca motoriceanu sa schimbe la justitie, insa acum poate se vor uita cum mai multa intelegere la “nemtzalau”, vor descoperi ca Oltul trece si prin jud Sibiu

 5. Groparu Nemernic Reply

  @ mirela: Foarte bună observația că Livache promoveaza femei ca să nu crească alt lider în umbra lui. Foarte, foarte bună!
  @ remus: Dacă-mi ții tu locul 9 ore pe zi așezat la birou, cu privirea țintă-n calculator și fără să vorbești cu nici un inginer… mai c-aș veni!
  @ santamanta: Am trista impresie ca nucleului dur al votanților PSD nu prea îi pasă de ce legi mai sfâșie ăștia la guvernare câtă vreme au primit ăia 100 de lei în plus ca să-i dea pe medicamente/păcănele.

 6. rftghost Reply

  @groparu, corect maestre. Ne meritam pe piticu porno, tzutzi udrea, si dictatoru’ chior pe viatza. Ca doar sunt unsii lui ala de sus, (si pe stanga parca, cu $rezist in coada).

 7. Gigi Reply

  Conform DEX, Danciu era la origine copil de tigan. Nu stiu daca ai voie sa ii spui asta Groparelului.

 8. Groparu Nemernic Reply

  @ rftghost: De acord, dar parcă se mai dezgheață apele nițel… încet-încet, dar se dezgheață…
  @ Gigi: Haha, am un prieten Danciu, să vezi ce-o să mă distrez…

 9. Dorin Reply

  E naspa rau cand o iei in freza de la Idol crezand ca e Tiranosaurusrex 2(dixit basinosu). Ces’ zic: Ghinion de nesansa!
  Long live PSD& Dancila , m..e hastag!

 10. Dorin Reply

  @gropar- pur si simplu ma dixtreaza grija ta fata de membrii PSD, cu supararea si tristetea si…., cand sampaniile curg garla de vreo 18 ore incoa! Adica: iar i-am facut pe fraierii care au spume la botic!
  Ha, ha, ha , bu-ha-ha!

 11. Groparu Nemernic Reply

  @ Dorin: Probabil că în locul lui aș fi procedat la fel. Sau poate l-aș fi numit premier chiar pe Dorin! Din păcate, probabil că nu vom afla niciodată.

 12. Dorin Reply

  Nu stiu ce-ai vrut sa exprimi acilisea, pa blogul tau, probabil e de la Cordon Rouge-ul care ma-nconjoara!
  Ai avut dreptate, ni se cam brehane de Moet!

 13. Flavia Reply

  Gropare! Florin Calinescu, sau cine te-oi crede Mata’. Toata ziua dai vina pe nievasta. Te plangi ca nu-i convine ba’ aia, ba’ ailalta si tot asa o tii de ne nervozezi pe toti!

 14. Dorin Reply

  @gropar- hac, ce-ai zis, hac, ca pe la noi nu se prea bea sange, n-ai inteles contextu?
  @¶Flavia- asta se crede un De Sica nedescoperit , desi este un acoperit notoriu!

 15. Groparu Nemernic Reply

  @ Flavia: Nu știu alții cum sunt, dar eu sunt onest din cale-afară.
  @ Dorin: La noi nu se bea sânge? În patria vampirilor? Neee…!
  PS: Nu mă cred absolut nimeni decât eu însumi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *