În week-end am fost plecați la Sibiu, unde a venit augusta mea soră imperială cu una bucată soțul neamțule (cum zice cumnatul) și una bucată prunc nepot, că celălalt e la fucking facultate în Frankfurt.

Și toate au fost bune și frumoase, dar sâmbătă pe mama Gropăroaică, biata, a prins-o ceva virus și n-a fost deloc bine cu stomacul: a zăcut toată ziua ca leșinată.

Duminică seara, după ce am venit acasă, l-a luat pe Gropărelu’ deranj la stomăcel, de ăla nasol. Și am dormit cu ficiorul noaptea aia, și m-am trezit de 9 ori, că știu de câte ori a mers la baie.

Azi – oroare! – a luat-o pe nievastă. Rău.

Și tot azi, după vreo 2 ore, pe grupul de WhatsApp de la creșă au început să curgă mesajele alea de la părinți și neveste disperate: ce se întâmplă cu creșa, Aleodor se simte rău, a vomat… vai, și Alinisia noastră e cu diaree… da? Nici Iannis nu a fost bine joi, să știți…

…deci a devenit clar pentru mine, în urma unei investigații de detectiv de 3 minute, că ne aflam în mijlocul altei pandemii extrem, extrem de ffff periculoase, cu creșă plină de viruși care se împrăștie din Cluj în Sibiu și peste tot.

Așa că Groparu s-a dus până-n pivniță… a adus de acolo o fiolă cu niște medicament, s-a pus la masă, și-a pus niște profilactic în păhăruț și i-a spus păhăruțului așa direct, de la obraz:
– Salut, prietene, ce mai faci? Mi-ai lipsit, să știi! Hai noroc!


În imagine: BFFL

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Gupi Reply

  Gropare, de la bunica mea sriu ca pentru deranj stomacal tre’ sa pui un varf de cutit de boia in paharaşu’ ala.

 2. MihaiA Reply

  Leacul ăla nu dă greș!
  Prietenu bun la nevoie se scoate la luptă!
  Sănătate!

  PS:
  Ce-s cu numele astea la prunci?
  E ceva trend, ca părinții să caute nume cât mai sofisticate și diferite, pt că nu-i așa….puradel lor e cel mai special și diferit?

  • Groparu Nemernic Reply

   Prenumele normale au devenit anormale. Nu se mai poartă dacă n-ai cel puțin un Y în numele mic sau măcar un/o Yasmin în familie.

 3. căpsunaru Reply

  bre, Groparu!
  sa stiti ca v-ati prefacut cu totii ca aveti nu stiu ce ‘indispozitii’, sau boli cu pseudo-diaree si indispozitie de mare scofala numai asa ‘de sanchi’ ca sa-i aratati voi la “soră imperială cu una bucată soțul neamțul” ca sunteti voi speciali si nu va doare in cur sa va acomodati cand vine “neamțul”(al dracu’ ).
  Stim din experienta ce prost este sa te duci in vizita ‘la neam prost’ (ramanesc).
  Deci – in sensul spus – atin facut ‘mare onoare neamului”!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *