Va rog frumos sa comentati orice avetz chef la aceasta postare, care de fapt nu e o postare, ca e numa o fraza, cam lunga, e drept, dar tot fraza ramane, dar care totusi nu vorbeste despre nimic!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 21 comments

 1. bicplayer Reply

  ba ma durea capu si inainte sa citesc asta si acuma ma dore si mai tare :-s

 2. cetitoare Reply

  pretiosule…adoratule…ca si de nimicul tau ma incint si ma-nfior.
  ce ti-as face de te-as prinde!
  ce te-as face de ti-as prinde!
  joc de pronume…..deh, inteligentza decadenta.
  (ai zis orice)

 3. Marius Reply

  Mie nu-mi convine, deci nu sunt de acord, in consecinta ma impotrivesc, prin urmare comentez.

 4. ania Reply

  nah bine! eu chiar nu am vrut sa vorbesc de inghetata peste idea ta de corporatie…da daca ai zis ca nu mai ai ce posta :)) daca vrei iti dau un tag ca si asa aia la care le-am dat leapsa is plecati…atata doar ca subiectul e idiot rau 🙂

 5. mumuland Reply

  mnoa cand sa ceteasca mumuland haberatiunea ta de azi…..mumu haberatiune….ce Mnezo ai facut in Delta…to papat stiuca inspiratia ?

 6. Troznea Reply

  Ma doare in fund de: primarul localitatii, aia care ma intreaba daca m-am tuns, cetatenii care se uita la OTV, politaiul de aseara, aia care construiesc blocuri pe la 5 dimineta in fata geamului meu, ala care ma-njura pe YM, vecina de la trei, evaluarea de pe 31, piersicile de import, domn’ presedinte (ala de la club), sefa, sefu’ lu sefa, aia care s-au crestat caca rnatii cu sisurile aseara in Mamaia, ala care umbla cu Maria, Maria, jocu’ ala de logica, ce-mi reproseaza Adrian.
  Ma dore-n fund de toate astea si am vrut sa stii si tu.

 7. Sibianca Reply

  Cand am vazut postul asta, m-am gandit ca e scris special pentru timizii care nu reusesc sa reuseasca sa submituie cate-un comment la a-berea-tiunile tale, asa ca iacata-ma-s!
  😛

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *