Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. boierul Reply

  Apoi domnisorule Gropar ,… ce ti-am facut bre de ne macelaresti bre cu ‘telectualismul tau de cafenea aglomerata de snobi indragostiti, bre !!!!
  Zic si eu asa frate … stam toti cu coltul naframei in gura precum babele cand ies nepoate prima data la bal , si ne minunam cum da asta prietenu lu’ matale in noi cu judecatile de valoare despre ce crede el despre dragoste si iubire …. ca eu nu am inteles deloc despre subect.
  La inceput am crezut ca nu e subtitrat filmul ca nu prea puteam eu sa leg cuvintele ce le zice mustacioara ala asudat de gandire, dar cand am auzit “iluzie romantice” m-am naravat rau ca unul destept ne crede primitiv de prosti si debiteaza la noi si m-am proptit cu judecata in spusele lui.
  Putul gandirii aluia de ocupa sonorul “otrava ” sau cum ii zice e mlastinos si fara fund. Zice el acolo ca “Egoul e cauza reala a raului in lume”…. adanc frate si greu de inteles ..si a inceput sa ma ia cu frisoqane cand m-am uitat in dex si am aflat ca era vorba de propria persoana, iar cand a mai spus ca “suferinta e sex” gata am capotat si am zis “no nevasta gata s-o terminam cu prostiile daca vrei sa nu mai suferim”.
  Dupa asta cand am vazut ca se ingroasa treaba , mi-am pus castile si am ascultat in continuare in “prive” restul “treningului dragostei ‘telectuale” si am aflat ca nicidecum nu poti sa iubesti intelectual cu gustul ambroziac al intelepciunii pentru ca nu poti sa traiesti enigmatica piloerectiei si efervescenta-i coplesitoare cand asculti o melodie frumoasa deoarece asta e ceva emotional… ma intelegi ??? intelegi Gropare asta , tu iti dai seama in ce te-ai bagat in momentul cand ai cerut mana sotiei ????
  Nu stiu cum sunt altii care or ascultat clipul dar eu sunt terminat , si nu cred ca o mai duc mult si de aceea propun in consecinta aici pe blogul tau sa infiintam un grup al celor cu dragostea neinteleasa precum zice domnisorul lu’ matale iar groparul sa fie mediator , ca el ne-a bagat in casa dihania cu judecata la iubire.
  Acuma eu zic ca nu e treaba mea sa-mi dau cu
  parerea dar as fi curios sa aflu proportia intre numarul celor ca mine si a celora ce iau in serios ce boroscodeste “telectualul lu’ peste prajit la microunde…..
  PS …. si nu va mai mirati ca pe internet sunt cluburi de sinucigasi … ca eu banuiesc ca Otrava asta e vre-un pastor mediator fugit de pe acolo …

 2. Atti Reply

  Aideplm. Gropare. Da o palinca, ca dau in hepatita de la rahatul asta de video.

 3. Copilu Minune Reply

  @boierul,
  Orice curiozitate trebe satiscafuta: proportia celor ca tine e cea mai mare.
  Poate mai mare sa fie doar proportia celor total lipsiti de umor dar ferm convinsi ca sint neam cu Seinfeld. Poate, zic!

 4. abc Reply

  gropare, ti-o hackuit nievasta contu? :O :O. Mai mult de 5 secunde nu am rezistat..

 5. ajentu' Reply

  Dragostea-i una, iubirea e alta… Da sexu’!!!… foaiaiai frate, substanta primordiala, efervescenta vietii, stiinta fara ratiune… Mi-i si frica sa mai fut.

 6. Claudia Reply

  Legea atractiei spune ca … “alcoolicii vor trai cu alti alcoolici… microbistii cu alti microbi ” :))))))))))))) Sa nu fi auzit eu bine?

 7. unom Reply

  Mai intai am inceput a citi comentariile, fapt ce m-a motivat profund sa ascult si creatiunea epopeica. Pana la secunda can’ termin de scris comentariu’ asta, ca mai mult nu pot.
  Ma apuc asadar sa ma asez in linie cu ceilantz si sa te intreb, draga Gropare, ce hribi crezi tu ca ai mancat ieri dara?
  Iar premiul pentru al mai bun comentariu goes toooooo: “ajentu'”!! Bine zis bre, sa mori de frica de-a dreptu’!

 8. boierul Reply

  Domnisorul “ajentu'” incearca varianta “acoperit” sau incearca sa-ti educi atitudinea fata de frica . Uite cand vrei sa bei un ceai foarte fierbinte desi ti-este frica sa nu te frigi tuguiesti buzele si “zorbaiesti” ceaiul din cana. Ei uite asa poti incerca si cu sexul cand ti-este frica , incearca poate-ti iese… si da-ne si noua vre-o veste daca merge, daca nu , nu.

 9. adina Reply

  E sambata seara, ora 23:09… Clar nu mai dorm noaptea asta. In ciuda faptului ca n-am avut rabdare pana la final, totusi am inteles ca nu e asa usor cu dragostea si iubirea. Macar nu ma mai gandesc unde am gresit in trecut.
  Multumesc Gropare pt insomnie 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *