Distincţia de “Cel mai apreciat mall din România” a fost acordată mall-ului Polus Center din Cluj. De către wall-street.ro, pe baza unei evaluări de tip Mystery Shopping.

“Astfel, cel mai apreciat complex comercial a fost Polus Center Cluj care a obtinut 92,8% din punctele posibile, urmat de Sibiu Shopping City (88,8%) si Militari Shopping din Bucuresti (88,3%).”

“(…) magazinele din doua complexe comerciale vizitate au atins asteptarile clientilor in proportie de peste 90% – aceste magazine se aflau in Cluj Polus Center (95%) si Afi Palace Cotroceni (91,7%).” (Sursa)

Am colaborat foarte fain cu ei de când sunt pe piaţă, ne-au ajutat cu Usturoi din prima secundă în care le-am pomenit de proiect, sunt deschişi la minte, buni şi la distracţie, şi la muncă, se implică în cauze umanitare, supravieţuiesc cu succes crizei. Bravo, guys, bravo, echipa, la mai mare!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. Gigi Reply

    Este atrăgător , aproape de mine , găseşti toată gama de magazine (produse) şi parcă mai puţin populat de ,,cine-mi-s-io” decât celălalt mall din urbea noastră !

  2. alin Reply

    Acolo am papat prima mea shaorma, asa ca are un loc special in inima mea :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *