Îmi cer scuze, acum am auzit una genială la radio, la un spot educaţional al Poliţiei:  “Poliţia vă recomandă: nu vă lăsaţi înşelaţi!”

Orice text suplimentar e de prisos, aşa că degeaba dai click pe (sapă mai departe) – decât dacă vrei să vezi cum parchează Poliţia în centrul Clujului.
IMG_1169

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 18 comments

 1. Andrei A. Reply

  Voi măcar aveți piste de bicicliști pe care parcați. În Baia Mare se chinuie săracii să parcheze pe trotuare. Eh, vremuri grele frățioare 🙂

 2. Sergiu Reply

  @ Mariana, te rog nu mai spune “oamenii legii”. Mulțumesc!

  @ gropare, sa vezi ce frumos e cand ii si sesizezi pe “boșii” puterilor polițienești cu asemenea troglodiri, iar ei îți răspund (nu de alta, da-s obligați s-o facă). 🙂 Depinde de cât de mult rău vrei să le faci acelor “atașați” care parchează ca vaca pe legheleu. :p

 3. boemul Reply

  nu fi rău cu oamenii legii… probabil sunt biciclişti în timpul liber şi, inteligenţi cum îi ştim, nu şi-au dat seama că-s cu maşina.

 4. Ion a lu' Ion Reply

  A vazut cineva vreun politist care sa poarte centura de siguranta ? 😉

 5. Groparu Nemernic Reply

  @ Sergiu: crede-ma ca m-am ars cu plangerile acolo. E la intrare un Garcea care numa ca nu te baga undeva cand ii spui ca vrei sa faci o plangere. In duba, fireste.
  @ boemul: vrei sa zici cu trotineta…
  @ radu: am si poze cu masina de Politie cu stergatoarele ridicate, dar o tin pentru o postare babana 😀

 6. Parsul Apoteotic Reply

  Nu-i problema! Au vorbit ei la Gara si nu vine nici un tren pe acolo cat au ei treaba in centru…

 7. Parsul Apoteotic Reply

  ps. M-am dus in audienta la seful politiei rutiere ca sa-i explic ca ei fac o ilegalitate daca-mi suspenda permisul dupa un proces pierdut de mine (neprezentare) candva dupa juma de an cand li se scoala lor… In timpul prezentarii seful politiei tot ce a putut zice si gesticula a fost: “ai condus?” eu: da. (ca stiam ca am voie) iar el, cu bratul intins si cu degetul aratator infipt in faptura mea explicitara: PUSCARIEEEEE!!! PUSCARIEEEE!!!! si asta mi-a zis-o de vreo SASE ORI! (vorbisem cu avocatul meu si stiam ca nu-i asa..)

 8. boierul barba Reply

  Cu mintea mea , io gandesc ca sunt rautaciosi…. probabil aia de la MAI 30120 aveau test peroiodic de meserie in legatura cu linia continua. Vazura ei liniile continue si cum invatara ca acestea nu se calca , au procedat intocmai si probabil acolo se termina marcajul , asa ca au lasat automobilul si au trecut la testele de sala…..parerea mea !!!

 9. Cosinus Reply

  Hai, Gropare, recunoaste ca tu ai pus masina politiei acolo fiin’ca ai ajuns in pana de subiecte 🙄

 10. Marta Reply

  Si daca ai tupeul sa le arati obrazul sau sa zambesti macar, te tin minte si in maxim 3 zile te trezesti cu o amenda acasa.

 11. alin Reply

  La cat de “inteligenti” sunt baietii, probabil au zis ca LINIILE ALEA ALBE sunt urme de la masini, si le arata pe unde sa mearga :))

 12. Goean Andrei Reply

  In fata blocului meu era o straduta, pietonala daca vrei. Tot timpul erau probleme cu prioritatea; cum venea o masina pur si simplu nu aveai loc sa te dai la o parte, trebuia sa intrii in boscheti ca sa-i faci domle’ loc soferului grabit. Acum au reusit sa largeasca strada, sa ne faca trotuar. Numai bine ca trotuarul acum este pe post de parcare cu toate ca e inalt de vreo 25 de cm. Masini ale Politiei inca nu am vazut, ce-i drept.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *