Efendi Toma Nicolau mi-a luat-o inainte cu publicarea acestui clip peste care am dat pe interneți… dar frateeeee, asta e România lui 2015-2016?

Nu prea se adresează minorilor clipul de mai jos, zic eu. Filmulețul descrie viața unui polițist din Ferentari, cu bune, nebune și rele și… puii mei, băi, GTA V și Scarface sunt nimic! Vizionare plăcută și, dacă ce vedeți aici nu este ce vedeți zilnic la voi în cartier, vă puteți considera binecuvintați (da, și de Arsenie Boca; mai ales de Arsenie Boca!).

https://www.youtube.com/watch?v=TnNjit9tkVU&feature=youtu.be

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. mac gregor Reply

  am locuit o vreme in Ferentari, si nu mi s-a parut asa de periculos cum era reputatia. Da, vindeau droguri la coltul strazii si poltistul trecea pe langa ei si nu facea nimic.

 2. zoltybogata Reply

  Sărăcia e de mai multe feluri 🙁 .Unii trec prin viața asta fără să își dea seama cât e de greu și ceilalți duc o viață mizeră zilnic. Să ne ferească Dumnezeu de asemenea zile. Multă sănătate

 3. Radu Reply

  Am ajuns din greseala in Ferentari, intr-o seara de Ianuarie. Mi-am dat seama prea tarziu, aveam o punga cu banane in mana si insigna cu Rosia Montana in piept. Era ceata si pustiu pe strada. Cand am vazut cu coada ochiului ca pe partea opusa a strazii apare o silueta cu fata acoperita care m-a observat, am simtit un fior. Vroiam sa ma ascund. Dar cum? Tenul alb, hainele curate, banenle si insigna idealista din piept, erau ca un girofar. Creierul incepe sa faca scenarii. Telefonul, portofelul, fugi sau te lupti? Mi-am dat seama ca is ca un pui de gaina. M-am urcat in primul bus care a trecut. Am mai vazut pe cineva venind in statie. 2 fete, una s-a urcat in autobus, cealalta a luat-o la fuga spre casa…era noapte, in Ferentari. Din autobus trecand pe langa o strada cu case am vazut 2 politisti patruland ca Gaitan in umbra felinarelor, usa de la logan deschisa.

 4. Bula Reply

  Un reportaj indraznet, pacat ca un asemenea material este publicat doar pe Youtube, nu si pe posturile TV “must carry”.
  Din pacate, in asa mizerie traieste peste un sfert din populatia globului !
  Fiecare (mare) oras are Ferentari-ul propriu. Inclusiv Parisul.
  Nu mai vorbesc de tarile din Africa, America de sud sau cele asiatice (India, Pakistan etc).
  Contrastul saracia unora sta la baza bogatiei altora, mondial.
  Cu toate ca, teoretic, toti suntem egali in fata Domnului.
  . . .

 5. ady Reply

  @radu, am locuit 3 ani în Rahova, la graniță cu Ferentari, plus circulat zilnic cu 139, apoi 5 în Berceni la graniță cu Ferentari. nu m-a atacat nimeni nici măcar cu privirea. e drept, mai târziu de 10-11 noaptea nu eram pe stradă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *