Dragi consăteni, şi nu numai!

Presupun că ştiţi deja că template-ul site-ului gropăresc este munca şi opera lui Mishu.

Pe lângă webdesign, Mishu mai prestează şi pentru formaţia vocal-instrumentală Maya, o spun cu mândrie – una din foarte puţinele formaţii de care ştiu eu care nu au picat în tentaţia cântecelor comerciale gen bji-bji. Băieţii lucrează mult, fac repetiţii şi sunt dedicaţi muzicii cu foarte mult trup şi un pic mai mult suflet. Spun asta deoarece şi eu mai cânt la chitară (dacă făcut zdranga-zdranga către Gropărel înseamnă cântat, că el plânge cu pasiune în acele momente), şi ştiu câtă muncă trebuie ca să iei o chitară şi să o mângâi aşa cum trebuie (da, mă, ca pe o femeie cu o pană! sau ca pe două deodată, tot cu pana ta).

Pe 10 iunie 2011 trupa Maya sărbatorește un an de activitate prin lansarea videoclipului “Între Nicăieri Și-Adio”, în Gambrinus Live Stage, în Piaţa Unirii de la Cluj, la ora 23.00 fix. Deci va fi mega petrecere, cu muzică live şi multă voioşie fericită. Unde sunteţi invitaţi să vă bucuraţi de ei şi de o bere-două sau un vin.

Aşadar, cu mândrie vă declar că trupa Maya porneşte către maturitate cu meserie în sânge şi pasiune, aşa cum cred că ştiţi deja. Drept pentru care le doresc mult-mult succes!

Nu mă pot abţine să nu vă dau un teaser, de la the making of. Go, Maya, go!

 
PS: Clipul e plin de gajici.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. nu_vreau Reply

    Bine ca ai pus PS ca altfel nu ma uitam, da acuma nu imi pare rau chiar suna bine si mai ales se vede bine. 😆

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *