Era o dimineaţă de criză când Revista Biz s-a trezit înainte să sune ceasul şi, după o cafea cu acid de baterie, 6 ouă crude şi 4 serii a câte 600 de flotări, a zis “care era faza aia cu moartea print-ului? Că io numa’ ieri am aflat!” Dar să o lăsăm pe Marta Uşurelu, mămica revistei de bijniţ, să ne spună ce şi cum:

Eu si echipa Biz (15 oameni) ne-am revoltat în anul în care s-a declarat moartea printului şi am preluat revista de la foştii acţionari şi am demonstrat că în criză poţi face o afacere de succes chiar şi în print, o revistă de afaceri cool şi în pas cu tehnologia şi cu online-ul. Am facut in iulie anul trecut revista la mall la Baneasa in 48 de ore. La propriu. Am mutat redactia, calculatoare, birouri, masa de conferinte, studio foto – tot, la mall si am chemat acolo în 2 zile toţi interlocutorii pt interviuri şi poze. Mai mult, inclusiv tipărirea revistei s-a făcut tot în cele 48 de ore.” Asta în condiţiile, spune Marta, în care celelalte reviste de bijniţ au în spate trusturi de media serioase, spre deosebire de ei, care au numai nişte spătare de scaun ergonomic.

Aceeaşi Revistă Biz a mai zis: “A, e criză? Păi hai să merem până-n Amsterdam, că înfloresc lalelele, ceru-i ca oglinda!” Şi pentru că revistele nu halesc singure la restaurante argentiniene, a chemat şi mare gaşcă mare: tartorul Chinezu, VisUrat (să nu calci vreo căprioară cu avionu’, mo!), Alexandru Facebook Negrea, Vlad Petreanu, Cristi Manafu, Victor Kapra, Dragos Stanca, Cristian Palatul Şutu. Pe lângă aceştia, Andrei e-bucătăCrivat şi cu mine.

Numele de cod al operaţiunii: High Impact Friends.

Obiectiv: să bârfim despre online. Şi io vreau să le propun o chestie: de ce-i spune monetizare a blogului, şi nu bancnotizare? Că dacă tot se scot nişte bani de pe blog, de ce nu scoatem bancnote, de ce să scoatem monezi? Plus că io, pe lumea asta, prefer bancnotele, că-s mai OK ele, aşa.

Perioada: Weekendul următor.

Şi acum pun pariu ca vom avea cel puţin un comentariu pe tema asta:

Deci pun pariu pe ce vreţi voi că vom avea cel puţin un comentariu pe tema asta! La doamnele din vitrină nu le-am făcut poză când am fost ultima dată acolo, dar pun pariu că aţi fi în stare să comentaţi şi de ele.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. paulyluca Reply

  Acesta nu este comentariul la care faceai referire.

  Acesta este comentariul in care va transmit DISTRACTIE RESPONSABILA!!!!! 🙂 🙂

 2. Adi Hadean Reply

  hârlețul tău o să ne lipsească la frigăruie. ne consolează numa’ ideea că ești deja însurat și ai prunc mic, deci pa lompaș roșu!

 3. WaTzaP Reply

  Adu-mi si mie niste ciuperci, ca-mi moare sufletul de ciuda.
  N-am apucat sa fac sarmale cu ele, d’aia.

 4. Florin Reply

  Weekendul urmator adica 28-29mai? Va pot recomanda locuri cu potol excelent si coffeeshop-uri discrete unde Bon Jovi si altii si-au fumat mintile.

  In rest, numai bine!

 5. Cami Reply

  Ioi! Eu am crezut ca ai pus lista acolo…. sa ne alegem cado. 😀

  Distractie faina!

 6. cristina Reply

  si eu tot acolo sunt weekendul viitor…2 girls finishing their PhD internship…una de prin franta una de prin belgia… ne luam cireasa de pe tort in amsterdam si apoi… back to romania! …have fun… 🙂

 7. borg Reply

  @Alex B, monezi! Da daca nu te-ai prins pana amu, p-aci ase se voroveste. Faptu ca vine cate un trilipici sa demonstreze cat e el de destept si cat de corect vorbeste nu arata decat faptu ca nu il ajuta capu la intzeles filingu din context. Or’ce insinuari au fost voite.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *