Dragii Groparelui,

1. Proiectul Pepsi Refresh mai are foarte puţin (până miercuri) şi se încheie perioada de votare – ţineţi minte, câştigătorul primeşte 20.000 dolari verzi ca să-şi pună în practică ideile cele mai haioase şi mai de lăsat populaţia gură cască (în timp ce facem comunitatea să zică YEEE!).Primele şi cele mai votate 10 idei vor fi apoi analizate de un juriu adevărat, din care face parte şi distinsa soru-mea Bazavan, deci putem jmenglui câştigătorii. Ideile de care Clujul nu duce lipsă şi pe care vi le reamintesc sunt:

Roland: îşi doreşte o grădină Zen în care să explorăm nişte puncte G numite chakre; ideea se pare ca are şi cel mai bun punctaj pe Cluj;
Radu s-a gândit bine la o platformă de prim ajutor pentru turiştii Clujului, aşa cum ne comunică cu foarte multă iscusinţă îndemânatică în acest filmuleţ:

Olteanu s-a gândit la o mega idee pe care ar trebui să o facă primăria: copaci şi iederă în balcoane şi acoperişuri. Über tare! Deci foarte-foarte tare.
Mihăiţă vrea să camufleze Casa de Cultură a Studenţilor din oraş într-un URIAŞ borcan de zacuscă. Deci LOL :)))
Update: Emil de la Foaia vrea un oraş ca afară, fără – să mă iertaţi – de cuţu. Mi se pare de meeega bun simţ!

Fraţi clujeni, deci aveţi cel puţin patru super idei, aşa că puneţi mânuţa şi votaţi! Apoi vom putea spune că Cluju-i cel mai cel oraş, să crape duşmanii de ciudă şi să-şi roadă unghiile şi să se mute toate ambasăzile încoace, să devină capitală de facto şi de jure a inteligenţei ardeleneşti proverbiale şi să convingem, într-un final, Austria să ne fie cartier mărginaş; căci de acolo până la victoria finală nu mai e decât un pas.

2. Haideţi să-l ajutăm pe un prunculaine de numai 2 luni, născut fără esofag şi care nu necesită o sumă exagerat de mare – 25.000 euro. Ce ziceţi, ne băgăm? 2 luni… brr, mi se face pielea găină!

 

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

  1. Roxani Reply

    Hahahah, ce tare este filmuletul lui Radu!! De ce nu il promoveaza? Nu l-am vazut pe pagina de Facebook Pepsi Romania!! Au 200.000 de oameni acolo, daca nu il posteaza si nu il promoveaza cine naiba sa il voteze?!

  2. borg Reply

    Gropare, se audeeeee? Baga clopu, chemesha si nadragii largi de catifea. Si mustatza, daca n-o supara pe doamna. 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *