De luni, 23 noiembrie, la cinema Mărăști vor rula non-stop filme pentru kinderi (adică pentru prunci): începe KINOdiseea. Între filme avem mai multe premiere, între care Micul Prinț, ecranizare după Saint-Exupéry. Care promite mucho: (greșeluță: Micul Prinț nu va fi difuzat la Cluj, din păcate, dar au alte filme cel puțin foarte faine)

Intrarea la toate proiecțiile este liberă. Mai multe informații găsiți pe pagina de FB.

Tot respectul că au venit! Deși prestează un serviciu în beneficiul comunității, primăria Cluj le-a refuzat finanțarea la sesiunea 2015 în baza aceluiași articifiu de doi lei ca și în cazul filmului Usturoi: neavînd sediul în Cluj, deși prestezi un serviciu în beneficiul orașui, nu ești eligibil să primești fonduri (asociația filmului Usturoi are sediul în Florești, asociația lor are sediul în București). Cum ar veni, adu-ți bani de acasă dacă vrei să ne faci urbea mai nialcoșă, viniturilor ce suntem!

În orice caz, e de mers.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. mihaela Reply

  Foarte tare! Totusi, am cautat Micul Print in program, dar nu l-am gasit. Esti sigur ca va rula saptamana 23-27.11 ?

 2. mihaela Reply

  Acum am cautat mai bine pe site-ul kinodiseea.ro si cred ca e doar la Bucuresti 🙁

 3. luminita Reply

  @groparu,
  vezi, confuzia asta e de la lovitura la cap, de la postarea precedenta. Uneori ne urmareste cate o palitura de-asta veche cand ni-e lumea mai draga. Nu degeaba egzista scuza cu “am fost bolnav cand eram mic”, care chiar sta-n picioare, pisicologii stie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *