Deci propunerile gropăreşti la RoBlogFest, concursul în care toată viaţa mi-a fost frică să particip nu pentru că nu aveam şanse să câştig, ci fincă mi-e frică de succesuri fincă mă plafonează şi apoi nu mai am motive să trăiesc şi să creez, şi mai ales fincă strugurii îs “acrii”:

– Personal&Infotainment – blog colectiv: TVDeCe, of cors, of cors.
– Personal&Infotainment – blogul cu cea mai mare popular: Sîrbulica, of cors, natural.
– Personal&Infotainment – blog de filme: Marile Ecran, natural, of cors.

Pentru restul nu am ce să recomand: la muzică mă pricep ca la modă, iar la modă – exact, ca la muzică. La sport ce mă mai pricep eu, dar nu aşa ca la muzică şi fashion. Dar îi susţin pe cei trei de mai sus peste lege, peste milă! Pe TVDeCei şi Sîrbulică pentru că este vremea nanotehnologiilor, a blogurilor fine scrise de mânuţe harnice şi dibace şi CARE AU CONTENT, BĂ! Plus că dacă i-aţi fi văzut pe Sîrbulică cu Zicu de la TVDeCe îmbrăţişaţi unul de celălalt, v-ar fi venit să-i înfiaţi şi să-i duceţi acasă, să-i cazaţi pe amândoi pe post de obiect sexual pentru drăgălit şi turnat filme care să câştige Ursul de Aur de la Cannes. Iar pe ceilalţi de la Marele Ecran – deci respecte! Fincă merită. Plus că ai nevoie de nervi să te uiţi la atâtea filme şi apoi să şi scrii despre ele, aşa cum fac ei, mai ales dacă filmele nu-s porno, ceea ce  mi se pare chiar o pierdere de vreme.

Ca să votaţi, pliz pliz pliz faceţi-vă cont pe site-ul RoBlogFest şi daţi cu votul! Concurenţa veghează şi umblă cu mârşăvii! Noi vom învingea! Nu există altă cale!

Votaţi! Durează decât foarte puţin!

Pentru ţara voastră, vă implor: votaţi-i! Vom scăpa de cutremure, tsunami, colonei Gaddafi, Adrieni Severini! De Ponta , Crin şi Boc şi Felix şi marinalu’ nu încă, că ne mai distrăm cu ei un pic înainte de a-i arunca ca pe nişte trenţe.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

 1. TVdece Reply

  Rasplata ta nu va veni in lumea de dincolo, ci cat de repede, pentru ca te voi pupa. Pe gura. Fara limba. Da, sunt Zicu.

 2. richie Reply

  Pai daca si mata ne sustii Marele Ecran io zic ca-i musai sa castige.. nu se poate altfel :)) Multumim deci, d-le Groparu, si sa fie cum zici.

 3. Cami Reply

  N-am putut sa-l tradez pe Indragitu’ Eftimie (astept plasa cu felicitari de la DC. sincere, simple.. de care mai au pe stoc) asa ca: bafta tuturor! 🙂

 4. BestRoBlog Reply

  Inscrie-te si tu intr-o competitie intereresanta intre bloggeri. Nu avem premii materiale dar poti castiga titlul de “Blogul saptamanii” si/sau “Blogul lunii”. BestRoBlog isi propune doar sa descopere cele mai bune Bloguri din Romania. Pentru mai multe detalii iata adresa http://bestroblog.blogspot.com/

 5. Konskriptor Reply

  @ Cei care-s sustinuti de Groparele : Mo, di ce vreti voi sa-l pupati pe dinti? Ai? Ca ie-n post si nu se spala pe dintosi! 😆
  On topic: daca erati la pescuit va zieam altceva, dar fiind la BlogFest va zic BAFTA !

 6. tacsu Reply

  domnu’ domnu’, sper sa ne vedem la eveniment. Io am ajuns deja la capitala sa aranjez ploile si sa vad la cine tre’ sa dau comisionu’ 🙂
  Papa Sirb

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *