Deci ii zice jinecoloaga nevestii: Tu! Copilă! Hai ca e ditamai doctoru’ polonez de găuri la Cluj, ţine conferinţă la hotel! Hai să te vadă şi el, că a fi bine!

No! Şi mere nevasta la hotel, să o vadă doftoru. Ajunge la el, ăsta era într-o sală, cu stetoscoape şi stroboscoape şi aparaturi de NASA şi tot îmbrăcat în alb, ca un prinţ, nuş ce tot lucra pe-acolo, se juca Tetris la un ecran de computer tomography. Şi – bună ziua, hai să te verific, o ia şi o bagă la tot felu’ de maşinării, ca pe cosmonauţi, tot aşa făceau soneriile, bip-bip, bip-bip. Şi iară: bip-bip, bip-bip.

Şi îi zice: no, e om;  inima bună, capu’ mare, o să-i placă berea şi vinul şi femeile şi cărţile bune, ca lu’ tac-su. Totul e OK. Nu ştiu dacă o să-i placă şi Daciile, că nu se vede, suntem abia în anul 2010.

Ce o să fie? întreabă nevasta. Că până amu io ştiam că e băiet, şi vreau să mă asigur.

Să vedem… da, e băiet! zice polonezul. Da, e sigur, i se vede ştrumfu’, totu-i clar. No! Sănătate, să fie sănătos şi deştept. Hai, la revedere!

Şi asistenta medicală poloneză o ajută pe nevastă să se ridice de pe masa aia de verificat; şi dintr-o dată trage perdeluţa, că era după o perdeluţă, şi se trezeşte nevasta cu burtica goală în faţa a 300 oameni!

Aşa o fost fiu-meu văzut în direct de toţi doctorii pizdari din Ardeal. Dap.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 19 comments

 1. Andrei Bibire Reply

  Apai lasa ca e numa` bun, sa se obisnuiasca ala micu` de la o varsta frageda cu atentia publicului, semnele sunt incurajatoare, deja da bine pe sticla 😉 , sa-ti traiasca odrasla, Gropare!

 2. konskriptor Reply

  Numa’ doamna poa’ sa stie cine-i tatal Juniorului! Zi o vorba Gropareee!

 3. scorpio Reply

  mai,deci ursitoarele sigur i-au prezis,ca pe langa fiu de Gropar,va deveni celebru,va scrie 5 bloguri odata,cu un trafic de 100000 cititori pe zi,va inventa energia bazata pe mestecatul gumei si va lua Nobel pentru asta si va conduce statul Dacinica dupa apocalipsa din 2012…deci..sa iti traiasca feciorul!!!!

 4. julie Reply

  acu ca ai prunc, poti sa mai adaugi pe langa “a dat o lovitura misheleasca ” si “a dat un high kick ” , in onoarea nou-nascutului ” a scuipat biberonu’ si a scancit la…”

 5. adela Reply

  Felicitari Gropare! Pfai cand ma gandesc ce postari ne asteapta intre 2 schimburi de pampersi la 3 noaptea…Deliciu!

 6. ba_laura Reply

  Bre gropare, iti dai seama ca asta micu o devenit celebritate inainte sa iasa din burta de la mume-sa?
  Ioi, ma si-ngrozesc cate-o sa faca la un an :mrgreen:

 7. gabone Reply

  sa-ti mai zic ceva? strumfu’ asta mic chiar o sa scrie cu pipi pe zid 😆 dar numa bine ca spala tasu 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *